Vi hjelper deg å spare strøm! - Fjogstad Hus

Vi hjelper deg å spare strøm!

Den billigste og grønneste strømmen er den du ikke bruker. Opptil 60 % av strømforbruket i norske hjem går til oppvarming – vi hjelper deg med etterisolering og nye vinduer.

– Fjogstad-Hus er spesialister på oppussing, påbygg, ombygging, renoverings- og vedlikeholdsprosjekter hjemme hos folk. Vi har en egen avdeling med 20 dyktige fagfolk som kun jobber med denne typen oppdrag for privatpersoner, både inne og ute, stort og smått.

For mer informasjon, send oss en e-post på post@fjogstad-hus.no eller ring 51 97 17 00.

Bygget ny etasje og fikk utsikten tilbake

Fortetting i nabolaget gjorde at fjordutsikten forsvant for familien Landråk på Gausel. Løsningen ble å kontakte Fjogstad-Hus, som bygget en hel ny etasje. Les mer her >>

Totalrenovering med mange hyggelige resultater

Lavere strømforbruk var ikke målet, men likefullt en hyggelig bieffekt, da Fjogstad-Hus renoverte hele første etasje i familien Tjelta Landråks enebolig på Boganes. Les mer her >>


Snakk med noen som virkelig kan det!

Fjogstad-Hus har mer erfaring enn de aller, aller fleste! Dette gir deg som kunde både gode løsninger, trygghet gjennom hele prosessen og et hjem du virkelig kan trives i.

– Vi har hatt en egen avdeling med spesialkompetanse innen renovering, ombygging og påbygg i mer enn 25 år. Folk kontakter oss når de vil ha mer plass, en planløsning bedre tilpasset livssituasjonen, akutte reparasjoner, langsiktige vedlikeholdsprosjekter og store rehab-prosjekter. Ja, egentlig det meste som gjør at de får det finere og bedre hjemme.

To av de du kan snakke med og få hjelp av hos oss, er våre dyktige og kreative arkitekter: Astrid Lauvås Strand og Kristin Veen Tjessem. Gjennom en god og grundig dialog med deg avdekkes hvilke krav og drømmer du har til ditt hjem – og vi kommer med faglige innspill og anbefalinger. Sammen finner vi alltid gode løsninger som du blir fornøyd med.

Ringte Fjogstad-Hus istedenfor flyttebyrå

– Etter en god prat med Fjogstad-Hus droppet vi alle planer om å flytte i leilighet. Nå, etter grundig oppussing og ny romløsning, kan vi bo her og nyte utsikten mot Gandsfjorden i mange år, forteller Ingunn. Les mer her >>

Lykken er en arkitekttegnet hagestue

– Hagestuen ble ganske annerledes enn vi først planla. Med hjelp fra Fjogstad-Hus ble den veldig mye bedre, forteller Margarethe Fosmark. Les mer her >>


Hva koster renovering av bolig?

Det kommer selvsagt an på hvor høyt du legger lista. Magne Fjetland, og resten av teamet i Renoveringsavdelingen i Fjogstad-Hus, hjelper deg å finne både løsninger og budsjett på både innvendig og utvendig renovering. Vi kommer gjerne på befaring!

Ta kontakt interessent@fjogstad-hus.no – Vi følger opp alle forespørsel, og kommer gjerne på befaring hos deg.


Viktig: Du får dokumentasjon og garanti på utført oppdrag

– Håndverkertjenester til privatmarkedet er et eget fagfelt som krever folk med den rette kompetansen. Man bør alltid velge et seriøst firma som kan dokumentere kunnskap og erfaring når man skal få gjort noe hjemme. Vi har referanser på alle typer jobber, og gir alltid dokumentasjon og garanti på utført oppdrag. Bruk aldri en håndverker som ikke gir deg det, oppfordrer Sturle.

Har du en jobb du vil ha profesjonell hjelp til?

small filter icon Filter