Ringte Fjogstad-Hus istedenfor flyttebyrå - Fjogstad Hus

Ringte Fjogstad-Hus istedenfor flyttebyrå

– Etter en god prat med Fjogstad-Hus droppet vi alle planer om å flytte i leilighet. Nå, etter grundig oppussing og ny romløsning, kan vi bo her og nyte utsikten mot Gandsfjorden i mange år, forteller Ingunn og Dagfinn Skogøy.

Ingunn, Dagfinn og Fjogstad-Hus har nettopp ferdigstilt totalrenovering av stue, kjøkken, trapp og gang i ekteparets enebolig. De har fjernet flere vegger mellom det som før var gang, et lite kjøkken og stue til fordel for større stue, og en åpen kjøkkenløsning. Trappen opp er bred og god, med et stort vindu. Resultatet er herlig lyst og luftig, med vinduer på alle fire vegger strømmer dagslyset gjennom den nye stua.


Bilder fra boligen før Fjogstad-Hus gikk i gang med oppussing og ny romløsning:

Bilder fra boligen etter fullført oppussing av Fjogstad-Hus:


Vi er mer enn fornøyde. Det er egentlig et helt annet hus nå, et hus med planløsning fint tilpasset to voksne. Og samtidig utnytter vi den fantastiske utsikten over Gandsfjorden enda bedre. Vi er veldig glade for at vi ringe Fjogstad-Hus istedenfor flyttebil og eiendomsmegler, smiler Ingunn.

Fikk anbefalt Fjogstad-Hus
Eneboligen i Daleveien er fra 1974. Da Ingunn og Dagfinn overtok i 2014, lå det tepper på alle gulv – inkludert på gjestetoalettet. Etter innflytting tok de selv en grundig runde med gulvlegging og maling. Nå, når såpass store strukturelle endringer skulle gjøres, falt altså valget på Fjogstad-Hus.
– Vi ville bruke noen som er solide og seriøse, noen som kan faget. Fjogstad-Hus har et godt navn og rykte, noe vi fikk bekreftet da sønnen vår fikk hjelp av dem i sitt hus, sier Dagfinn. Selv om de hadde tenkt vel gjennom mulighetene på egen hånd, var det godt å få nye øyne på befaring.
– Magne Fjetland i Fjogstad-Hus kom med forslag som vi er glad for at vi lyttet til. Resultatet og «det nye huset» ble mer komplett og bedre for oss, sier Ingunn.

– Trivelige og dyktige tømmermenn
Arbeidet startet i februar og i april sto alle de «nye» rommene ferdige. Et nytt og lekkert kjøkken er på plass, også det montert av Fjogstad-Hus.
– Det var veldig trivelige og flinke folk som utførte jobben. Det er herlig å bare overlate en så stor jobb til profesjonelle. Da får vi en plan som holder, gode råd underveis, alt levert og ikke minst: Alt blir helt ferdig og 100 % bra. Well done, Fjogstad!’


Går du og drømmer om endringer på din bolig? Men er usikker på hva som bør gjøres og hvor mye det koster? Ta gjerne kontakt med oss i Fjogstad-Hus på 51 97 17 00 eller send en e-post til interessent@fjogstad-hus.no – så kommer vi innom deg for en uforpliktende befaring.

One thought on “Ringte Fjogstad-Hus istedenfor flyttebyrå

Comments are closed.

small filter icon Filter