Rette sorten - Fjogstad Hus

Rette sorten

Vårt løfte til deg som skal bygge eller rehabilitere

Vi i Fjogstad-Hus har bestemt oss for å være bransjens beste på å få til gode byggeprosesser – til glede for deg som kunde. For mange er rehabiliteringen eller nybygget livets viktigste investering. Det er dine drømmer som skal realiseres, og vi skal sørge for at også byggetiden blir fylt med gode opplevelser. Du skal rett og slett bli tatt godt vare på når du møter en representant for Fjogstad-Hus. På denne måten sikrer vi også at kvaliteten på det ferdige bygget blir den aller beste – enten vi snakker om arkitektur, planløsninger eller rett og slett hele byggeprosessen.

VI HAR VALGT Å KALLE SATSINGEN VÅR FOR RETTE SORTEN

Å være Rette sorten betyr at hver enkelt av oss som jobber her gjør vårt ytterste for å levere høy kvalitet og ikke minst at vi møter våre omgivelser på en måte som vi kan være stolte av. Der vi har ansvaret forventer vi det samme også fra våre samarbeidspartnere. I praksis betyr Rette sorten at vi skal høre godt etter når kundene våre presenterer ønsker og behov for en av våre stolte medarbeidere. Når du som er kunde har valgt oss skal det være en selvfølge at du får akkurat den oppfølgingen som du ønsker, enten du besøker oss på kontoret, ute på byggeplassen eller tar en telefon og lurer på om vi greier å holde framdriftsplanen. Vi har holdt på i godt over 100 år nå. Mye av årsaken til at vi har overlevd selv tøffe tider er at vi har hatt fornøyde kunder og solide ansatte som har vært interessert i å lytte til kundene.

Vi er gode på folk.

Rette sorten – ikke et forbigående prosjekt.

Vårt mål er ikke nødvendigvis å bli så stor som mulig. Skal vi vokse skal det uansett være med trygg forankring i kvalitet og forståelse for hva kunden trenger. For oss er tillit det viktigste stikkordet, og vi vet at vi bygger tillit når vi er Rette sorten.

Vi er her først og fremst fordi noen trenger oss

Vi jobber hardt for at du skal oppleve byggeprosessen som en flott tid med massevis av glede. Likevel – oppskriften på en hundre prosent perfekt byggeprosess er enda ikke oppfunnet. For dette handler om mennesker, verdier, forventninger, muligheter og begrensninger. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dette skal bli en god prosess fra start til mål. Du har dine forventninger. Sammen skal vi avklare muligheter, sette klare og tydelige mål og en framdriftsplan med leverings frister som vi strekker oss etter å overholde. Det er dette vi trener på hver dag.

Vi kaller det Rette sorten – på godt rogalandsk.

Mother playing with son in a sunny garden

Det handler om tillit. Når du gir oss tillit er det vår plikt å sørge for at du føler deg trygg. Det er vårt ansvar.

Vi er stolte over våre flinke fagfolk, og er trygge på at hver og en gjør sitt ytterste for at du skal oppleve at du blir ivaretatt på aller beste måte. Dette er noe vi trener på og ikke minst fører videre til våre flinke lærlinger og unge svenner.

Det hender selvsagt at vi også gjør feil. Da er det viktig å innrømme at vi ikke traff spikeren på hodet akkurat da, og sørge for å rette opp feilen snarest mulig.

Det er like greit å rydde opp med en gang. For oss betyr det at vi er Rette sorten.

small filter icon Filter