Bygget ny etasje og fikk utsikten tilbake! - Fjogstad Hus

Bygget ny etasje og fikk utsikten tilbake!

Fortetting i nabolaget gjorde at fjordutsikten forsvant for familien Landråk på Gausel. Løsningen ble å kontakte Fjogstad-Hus, som bygget en hel ny etasje.


Ønsker du en skreddersydd løsning for å få mer ut av din bolig?

Og når familien Landråk og Fjogstad-Hus gjør noe sammen, da gjøres det skikkelig. Det er rett og slett praktfullt det som åpenbarer seg når man går opp den nye trappa i Eikesetleitet. Fra stua i den nye etasjen ser man mot Ullandhaugtårnet, det skjeve tårnet i Jåttåvågen, Gandsfjorden, Lifjell og Dalsnuten. Materialvalget er gjennomført kvalitet, veggfargene har den rette kontrasten mellom lyst og mørkt, og kjøkkenet fremstår som et diskré og elegant møbel. Romløsningen er nøye planlagt og tilpasset resten av huset.

Bilder av boligen før Fjogstad-Hus gikk i gang med arbeidet:

Bilder av boligen etter fullført arbeid:


Vi er utrolig fornøyde, både store og små. I tillegg til stue og kjøkken har vi foreldre fått vår egen avdeling bestående av soverom med walk-in-closet, eget bad og kontor i den nye etasjen. Barna har sine soverom i 1. etasje, og den «gamle stua» der blir som en egen stue for dem. Nederst har vi en utleieleilighet og god lagringsplass til oss selv, forteller Bjørn.

Løsninger som skaper merverdi i hverdagen
Påbygget ga også muligheten til å få en herlig takterrasse med sol fra morgen til langt utpå ettermiddagen. En egen balkong for å nyte de siste solstrålene på motsatt side av huset fikk de også. Trappen ut til takterrassen fortjener definitivt omtale: I tillegg til tre elegante trappetrinn, er det satt av areal til et repos med plass til både sitteputer og ryggputer – og et stykk forelder med kaffekopp i vinduskarmen.
– Akkurat denne detaljen er vi spesialt glad i. Det var en av tømmermennene til Fjogstad-Hus som tenkte ut løsningen, og dette har blitt det beste stedet å ta seg en pause fra en arbeidsøkt på det nye hjemmekontoret, smiler Bjørn.


Har du et prosjekt hjemme du trenger hjelp med?

Vi i Fjogstad-Hus kommer gjerne innom på en uforpliktende befaring og gir deg et pristilbud på det du ønsker hjelp med. Ring 51 97 17 00 eller send oss en e-post på interessent@fjogstad-hus.no.


Fjogstad-Hus leverer alltid
105 helt nye kvadratmeter har familien på fire fått i sin nye etasje. Huset er opprinnelig fra 2004, altså ikke gammelt. Bjørn var aldri i tvil om hvem de skulle benytte etter hvert som husskisser på matpapir tok form etter at utsikten forsvant.
– Det var Fjogstad-Hus som bygget huset for snart 17 år siden. Ingen grunn til å endre på et «winning team». Håndverket, det er prikkfritt. Nå skal søsteren min renovere sitt hus, og hun har allerede kontaktet Fjogstad-Hus. Det blir best slik, avslutter Bjørn.

One thought on “Bygget ny etasje og fikk utsikten tilbake!

Comments are closed.

small filter icon Filter