Pusse opp rom for rom eller ta alt samlet? Fjogstad-Hus hjelper deg! - Fjogstad Hus

Pusse opp rom for rom eller ta alt samlet? Fjogstad-Hus hjelper deg!

Vellykket oppussing krever en god plan – uansett om det er små eller store prosjekter dere har i tankene. Vi i Fjogstad-Hus er gjerne med i prosessen helt fra planleggingen, der vi hjelper dere med å finne de beste løsningene til utførelse av arbeidet. Planlegges det skikkelig kan dere bo godt gjennom hele oppussingen.


Totalrenovering med mange hyggelige overraskelser

Lavere strømforbruk var ikke målet, men ble en hyggelig bieffekt. Les mer

Lykken er en arkitekttegnet hagestue

En hagestue med god atmosfære og flott utsikt.
Les mer.

Bygget ny etasje, fikk utsikten tilbake

Romløsningen ble nøye planlagt og tilpasset resten av huset.
Les mer

Skal du pusse opp hjemme?

Kontakt oss for en uforpliktende befaring og pristilbud. Ring 51 97 17 00 eller send en e-post til post@fjogstad-hus.no.Renoveringsprosjekt hjemme? Ta kontakt!

Fjogstad-Hus har en egen avdeling med enestående flinke håndverkere som renoverer, rehabiliterer og pusser opp hjem, hus og boliger i hele Sandnes- og Stavanger-regionen og Jæren. Så hvis gubben utsetter å skifte vindu fordi han «ikke har tid» eller fruen har satt i gang en «liten renoveringsjobb» som bare vokser, vokser og vokser, kontakt Fjogstad-Hus og få det gjort!

Hva koster renovering av bolig?

Det kommer selvsagt an på hvor høyt du legger lista. Magne Fjetland, og resten av teamet i Renoveringsavdelingen i Fjogstad-Hus, hjelper deg å finne både løsninger og budsjett på både innvendig og utvendig renovering. Vi kommer gjerne på befaring!

Send oss en mail på post@fjogstad-hus.no, eller ring oss på 51 97 17 00.

small filter icon Filter