Mindre hus = store fordeler! - Fjogstad Hus

Mindre hus = store fordeler!

Gode løsninger og riktig pris teller mer enn størrelse. Har du en liten tomt, eller en stor tomt hvor du kan skille ut en liten tomt, et begrenset byggebudsjett eller rett og slett ser de mange fordelene med å bygge et hus som er akkurat passe stort – sjekk ut våre fem minste og rimeligste Fiksferdig-hus.

Vi er klar for å bygge – er du?


Hustype 2003

Hustype 1618

Noen av fordelene med et mindre hus:

  • Mye på mindre areal: Smarte løsninger er nøkkelen til mye boglede på lite areal. Du bruker færre timer på vasking, rydding og vedlikehold, og får mer tid til familie, venner og deg selv.
  • Økonomi: Små hus koster mindre å bygge enn store hus. Både lån og renteutgifter blir mindre, det samme gjør strømregninger og vedlikeholdsutgifter.
  • Ta ansvar: Et lite hus krever mindre materialbruk og ressurser for å bli bygget enn et stort. En vinnvinn-situasjon for økonomi og miljø!
  • Trendy: «Simple living», med mindre forbruk, færre bekymringer og bedre tid, er et mål for stadig flere. Et lite hus med smarte løsninger gir deg det beste utgangspunkt for å nå målet. 

Spørsmål? Send e-post eller ring Tom Erik Maldal på 905 87 799.

Hustype 1902

Fjogstad-Hus har flinke arkitekter som vet hvordan du får mye utav lite. Alle Fiksferdig-hus er ferdig prosjektert og har særs gode løsninger utviklet av våre egne arkitekter. Velger du en av disse, får du du den mest rasjonelle veien til innflyttingsklar bolig og du kjenner prisen fra dag én.

Vi kan også spesialtegne et akkurat passe stort hus skreddersydd etter din tomt og dine ønsker. Ta kontakt!

Hustype 1901

Hustype 1617

I prisene på hustyper innen FiksFerdig-konseptet inkluderes blant annet gulvfliser på bad, parkett på gulv i oppholdsrom, ferdig malte vegger, kledning grunnet ett strøk, kvalitetskjøkken fra våre leverandører og mye, mye mer. Dere må ha tomt, gjøre tomten byggeklar til støpearbeid, håndtere offentlige gebyrer og varmeanlegg, evt. vedovn, byggestrøm og avfallshåndtering.

small filter icon Filter