Fjogstad-Hus 1617 - Fjogstad Hus

Fjogstad-Hus 1617

151m2

BRA

Saltak

TYPE

3 - 5

SOVEROM

Tegninger
Om bolig

 

FiksFerdigTM er et boligkonsept fra Fjogstad-Hus som tilbyr arkitekttegnede hus der alt er prosjektert på forhånd. Kunden får dermed full kontroll både på pris og tidsforbruk. Konseptet passer perfekt for de som har egen tomt, og som ønsker kort byggetid.

Familien hadde overtatt en familieeiendom med et hus fra på 50-tallet. De ønsket å bygge nytt, men måtte være sikre på at dette var innenfor deres økonomiske rammer. Fra svogeren Øyvind Øglænd, som jobber hos Fjogstad-Hus, fikk de informasjon om FiksFerdig-konseptet. Nå fulgte en spennende tid:

– Vi fikk mer informasjon om hvilke boliger som kunne bygges innenfor dette konseptet. Umiddelbart falt vi for det klassiske huset Inspirasjon18C, som var akkurat slik vi ønsket oss. For det første likte vi godt arkitekturen. Det passer godt inn i landskapet her på Tjelta, synes vi. Med sine 150 kvm er det passe stort, og har bra detaljer som ekstra takhøyde i hovedetasjen, direkte utgang til hagen og en veldig praktisk og god planløsning. Vi fikk klarlagt kostnadene, og så at dette var innenfor det vi hadde tenkt oss. Søknadsprosessen fikk vi hjelp av Fjogstad-Hus til. Selv om tomten ligger i et LNF-område, gikk dette raskt og smertefritt. Ivar Handeland jobber hos TS’en, og kunne gjøre gravearbeidene selv. Men dette er den eneste egeninnsatsen de har gjort: – Byggeleder Marius har hatt god kontroll, og har vært behagelig og grei å forholde seg til.


INGEN ENDRINGER

En viktig del av FiksFerdig-konseptet er at det ikke skal gjøres endringer. Fjogstad-Hus har gjort valg av standard og produkter. Dette synes ikke Ivar Handeland er negativt: -Tvert i mot. Det er gode valg som er gjort. Standarden er god og lett å akseptere. Vi har bestemt farger på veggene og noen få andre mindre detaljer, men det aller meste var i pakken. Dermed vet vi også at kostnadene blir holdt. Familien overtar huset 29. juni. Sommeren skal brukes til å bo seg inn, og begynne å jobbe med hagen. Med 2,9 mål tomt blir de ikke arbeidsledige på en stund! Men det er bærbusker og frukttrær som er tatt vare på fra den gamle hagen, og de skal få leve videre.

Snakk med oss


    yes

    small filter icon Filter