Fjogstad-Hus 2003 - Fjogstad Hus

Fjogstad-Hus 2003

144,8m2

BRA

Flatt tak

TYPE

3

SOVEROM

Tegninger
Om bolig

Stor stue med plass til mange rundt spisebordet og lys inn fra tre sider, flere overbygde uteplasser og separate soveromsoner med nærhet til egne bad er bare noen av de utmerkede bo-kvalitetene du får i denne eneboligen fra Fjogstad-Hus.

1. etasje har overbygd inngangsparti og tørr adkomst fra carport og bod. Med hovedinngang til hall og biinngang direkte til vaskerom får du en praktisk løsning enten du kommer fra jobb eller trening og tur. I denne etasjen kan du velge å ha tre soverom eller to soverom og TV-stue – du bestemmer. Det største soverommet ligger for seg selv og har eget garderoberom og egen adkomst til bad. Et førstevalg for foreldre. I motsatt ende av etasjen ligger soverom nummer to og tre. Det ene her har utgang til overbygd uteplass og kan selvfølgelig også bli familiens TV-stue.

I den romslige hallen får du god garderobeplass og en praktisk bod. Trappen opp ligger ved hovedinngangen, og vel oppe i 2. etasje møter du umiddelbart lyset fra de store vinduene. Stuen og kjøkkenet er nærmere 60 m2 – her vil du virkelig få følelsen av god romslighet, luft og lys. Kjøkkensonen har lys inn fra to sider, noe som skaper god atmosfære rundt kjøkkenøyen hvor familien kan samles til hverdagsmåltidene. Legg også merke til den store skap- og benkeplassen hjørnekjøkkenet gir deg.

I stuen kan du ha et langt og sosialt spisebord – her er det bare å dekke opp til så mange du vil. Stuen har lys inn fra hele tre sider, og med adkomst til overbygd terrasse blir det enkelt å utvide stuen enda mer – ut i det fri. 2. etasje har også en egen soveromsone med eget bad. Her kan du også ha hjemmekontoret ditt, fredelig og med kort vei til kaffetrakteren.

 

Denne eneboligen passer best til flat tomt. BYA er 133,5 m2 inkludert terrasse, carport, bod og overbygd inngangsparti.

Snakk med oss

    yes

    small filter icon Filter