De beste hjemmene bygger vi sammen - Fjogstad Hus

De beste hjemmene bygger vi sammen

Å bygge eget hus er sannsynligvis den største investeringen du gjør i livet. Her skal du og dine bo trygt og godt i mange år. Da må du bygge sammen med noen som vet hva som skal til – noen som oss i Fjogstad-Hus.

Vi har mer erfaring enn de aller, aller fleste! Dette gir deg som kunde både gode løsninger, trygghet gjennom hele prosessen og et hjem du virkelig kan trives i.

Har du spørsmål rundt husbygging? Ta kontakt – vi hjelper deg gjerne!

  yes

  Det begynner med tomten. Stor eller liten, flat eller skrå, med utsikt eller midt inne i en tett bebyggelse. Uansett er det din egen bit av Norge. Et stykke land som skal gi rom til drømmeboligen.

  Gjennom en god og grundig dialog med deg avdekkes hvilke krav og drømmer du har til et nytt hjem – og vi kommer med faglige innspill og anbefalinger. Sammen finner vi alltid gode løsninger som du blir fornøyd med.

  Fjogstad-Hus tilbyr et stort og spennende utvalg av hustyper, som skal være til inspirasjon for deg som skal i gang med husbygging. Vi tegner din bolig etter dine ønsker og behov – spesielt tilpasset akkurat din tomt.

  Se noen eksempler på hva vi kan bygge sammen med deg:

  Fjogstad-Hus 2101. Fleksibel familiebolig med egen hybel, ekstra stue og dobbel garasje. Les mer om denne husmodellen her.

  Fjogstad-Hus 1706. Ønsker dere en bolig som er litt utenom det vanlige? Da kan denne være til inspirasjon. Les mer om denne husmodellen her.

  Fjogstad-Hus 1620. Boligen som har alt, og litt til. Les mer om denne husmodellen her.

  Fjogstad-Hus 1710. Smarte løsninger og mulighet for mange soverom. En bolig som enkelt endres i forhold til livsløpet og familiens behov. Les mer om denne husmodellen her.

  Fjogstad-Hus 1712. Dette er løsningen for dere som ønsker en effektiv bolig med alt på ett plan. Les mer om denne husmodellen her.

  Har du spørsmål angående husbygging eller våre husmodeller? Ta kontakt på 51 97 17 00 eller send en e-post:

  Se alle våre husmodeller her

  Se også våre Fiks ferdighus som er ferdig priset her

  small filter icon Filter