Vi hjelper deg med vårens og sommerens byggeprosjekter. - Fjogstad Hus

Vi hjelper deg med vårens og sommerens byggeprosjekter.

Ordrebøkene fylles fort opp – ta kontakt nå!


Det blir norgesferie for de aller fleste i år også, og mange har derfor planer om byggeprosjekter hjemme. Det merker vi i Fjogstad-Hus godt, for bare de siste ukene har mange kontaktet oss for å realisere forskjellige byggeprosjekter på hjemmebane.

Kontakt oss på post@fjogstad-hus.no eller 51 97 17 00 for en prat om ditt prosjekt.

Planlegg jobben sammen med oss – alt er mulig!

En kunde vil ha vår hjelp til å skifte vinduer i mai, for da kan hun male huset i juni og nyte sommeren i juli. Flere har kontaktet oss for å bytte både kledning og tak – vi stiller selvsagt. Det er avtalt bygging av flere terrasser før grillsesongen starter, og aldri før har vi sagt ja til så mange forespørsler om pergolaer. Noen tenker enda lengre frem, og jobber nå sammen med våre arkitekter for å planlegge ny hagestue for å forlenge utesesongen til langt ut på høsten. Alt dette – og mer til – kan du også gjøre sammen med oss!

Nytt gulv, kjøkken eller bad – hjemme eller på hytta?

Foreløpig har du alle muligheter hvis du ringer oss, men nå begynner det å dra seg til i kalenderen vår. Vi hjelper deg selvsagt også hvis du har små eller store prosjekter innendørs eller på hytta, det være seg påbygg, ombygg, rehab eller noe helt annet.

small filter icon Filter