Bygge hus? Her er våre beste tips til deg! - Fjogstad Hus

Bygge hus? Her er våre beste tips til deg!

Det aller viktigste er å snakke med noen som virkelig kan det! Fjogstad-Hus har mer erfaring enn de aller, aller fleste! Dette gir deg som kunde både gode løsninger, trygghet gjennom hele prosessen og et hjem du virkelig kan trives i.

To av de du kan snakke med og få hjelp av hos oss, er våre dyktige og kreative arkitekter: Astrid Lauvås Strand og Kristin Veen Tjessem. Gjennom en god og grundig dialog med deg avdekkes hvilke krav og drømmer du har til et nytt hjem – og vi kommer med faglige innspill og anbefalinger. Sammen finner vi alltid gode løsninger som du blir fornøyd med.

Våre boligtyper er ment som en inspirasjon, men husk at vi tegner din bolig etter dine ønsker og behov – spesielt tilpasset akkurat din tomt.

Her har vi samlet våre beste tips til hva det er smart å tenke gjennom når du skal bygge hus:

  • Se på egen økonomi og budsjett.
  • Lag liste over de viktigste rommene/funksjonene i huset.
  • Vurder utleiedel i boligen. Dette kan være en nyttig ekstrainntekt.
  • Tenk fleksibilitet og praktiske løsninger.
  • Tenk gjennom materialvalg og behov for vedlikehold.
  • Tenk gjennom familiens behov – både nå og langsiktig.
  • Tilpass boligen til din egen stil, men prøv å gå for tidløst design på de viktigste rommene.

For mer informasjon om våre husmodeller og prosessen – ta kontakt interessent@fjogstad-hus.no eller ring 51 97 17 00.


Tomte-tips

Deling av stor tomt: Har du, eller kanskje noen andre i familien, stor tomt der dere ønsker å skille ut deler av tomten for å bygge enebolig nr. 2?

Ta gjerne kontakt med oss om dere er usikre på mulighetene som finnes på deres tomt – eller en tomt dere ønsker å kjøpe. Vi hjelper til i dialogen med kommunen, lager skisser til søknad og sjekker eventuelle begrensninger i reguleringsplanen. Fjogstad-Hus har en god dialog med alle kommuner i vår region, og vet hvilke regler som gjelder. Vi kommer med gode innspill i forhold til best mulig utnyttelse av tomten. Det er mye å tenke på i forhold til plassering av bolig – både med tanke på innsyn, utsikt, solforhold og uteområdet. Vi passer også på at din nye bolig passer inn i nabolaget og at eksisterende bebyggelse er hensyntatt. Dette kan vi!

Trenger du litt inspirasjon? Se alle våre husmodeller her!

One thought on “Bygge hus? Her er våre beste tips til deg!

Comments are closed.

small filter icon Filter