Tenk fremover. Bruk våren til å bytte kledning og tak. - Fjogstad Hus

Tenk fremover. Bruk våren til å bytte kledning og tak.

«Viktig å holde hjulene i gang», sa justisminister Monica Mæland i pressekonferanse onsdag 25. mars.

«Hvis både håndverkeren og den som bruker håndverkeren er frisk, kan man gjerne bruke håndverkere. Følg de vanlige forholdsreglene om å holde avstand, ha god håndhygiene og unngå fysisk kontakt», sa Mæland videre. 

Du kan være trygg på at vi i Fjogstad-Hus tar alle anbefalte forholdsregler med tanke på Korona-situasjonen og har gode rutiner for å ivareta din og vår sikkerhet, slik justisministeren anbefaler. Hvis du for eksempel ønsker å bytte kledning eller tak i løpet av våren, ta kontakt. Et oppdrag til oss gir også ringvirkninger til våre samarbeidspartnere og leverandører. 

Å skifte kledning og tak virker som en uoverkommelig jobb, synes du kanskje. Med Fjogstad-Hus på ditt lag, blir jobben verken for stor eller særlig vanskelig. Setter du i gang nå, så rekker du fint to strøk med maling før høsten setter inn.

Gode råd er gratis!

Hvis du er usikker på hvor mye som må gjøres, kontakt Magne Fjetland for en uforpliktende befaring og pristilbud. Magne når du på 915 35 127 og e-post magne@fjogstad-hus.no. Magne kan dessuten gi deg gode råd om det er andre ting det er lurt å gjøre samtidig, som for eksempel etterisolere eller bytte et eller flere vinduer.

Vi tar selvfølgelig Korona-situasjonen på høyeste alvor og tar alle mulig forholdsregler også ved befaring.

Ny kledning varer lenger

Når du og Magne blir enige om hva som skal gjøres, så kan det være godt å vite at det finnes moderne kledning som sannsynligvis krever mindre vedlikehold enn det du har på veggen i dag. Materialer som Royal, Termo, kjerneved, lerk og osp både ser bra ut og gir et lengre vedlikeholdsintervall enn det du nok er vant med. Engangsinvesteringen er høyere enn ved «vanlige» kledningsbord, men mange vinner på det i det lange løp.

Bytt taket før lekkasjene kommer

Fjogstad-Hus har årelang erfaring med gjennomføring av takbytter  og vi besitter derfor kompetanse til å gjennomføre prosjektet ditt til riktig pris, riktig kvalitet til avtalt tid, og med alle HMS aspekt dekket og hensyntatt.

– Er taket ditt 35-40 år eller mer, så må du regne med at levetiden på taksteinene nærmer seg slutten. Det er viktig å bytte tak før lekkasjene kommer, for hvis fukten begynner å trenge seg gjennom så må du nok gjøre mer enn å skifte selve taket. Da blir det mer kostbart enn hva det hadde behøvd å bli. Derfor, ta kontakt med Fjogstad-Hus – vi får det gjort!

Kontakt Fjogstad-Hus på 51 97 17 00 eller post@fjogstad-hus.no


Drømmer du om ny terrasse før sommeren? Vi hjelper deg gjerne med dette også! Les mer her.

small filter icon Filter