Prosjekter på hjemmebane som burde vært gjort? - Fjogstad Hus

Prosjekter på hjemmebane som burde vært gjort?

På tide å skifte kledning? Kanskje drømmer du om ny garasje? Eller har du et prosjekt i huset som aldri kommer helt i mål? Vi i Fjogstad-Hus hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med oss på e-post, så hører dere fra oss like over ferien.

Vi er på plass igjen mandag 2. august – uthvilt og klare for å få det gjort! Vi kontakter deg så snart råd er.


Er huset ditt over 30 år? Bytt taket før lekkasjene kommer!

Et tak har begrenset levetid. Er tiden inne for å bytte tak, så må det gjøres skikkelig og under sikre arbeidsforhold. Da er det best å ta kontakt med Fjogstad-Hus for profesjonell hjelp.

– Er taket ditt 35-40 år eller mer, så må du regne med at levetiden på taksteinene nærmer seg slutten. Det er viktig å bytte tak før lekkasjene kommer, for hvis fukten begynner å trenge seg gjennom så må du nok gjøre mer enn å skifte selve taket. Da blir det mer kostbart enn hva det hadde behøvd å bli, sier Svein Terje Haugland, som har utført og ledet mange takbytte-oppdrag for Fjogstad-Hus de siste årene.

Ønsker du kostnadsfri befaring og prisanslag? Kontakt Fjogstad-Hus på post@fjogstad-hus.no


Ny kledning og etterisolere?

Enova kan gi deg økonomisk støtte! Vi hjelper deg med både søknad og arbeid.

Sammen med det statlige foretaket Enova kan Fjogstad-Hus hjelpe deg når du skal bytte kledning og etterisolere. Resultatet blir et «nytt» og finere hus med bedre inneklima, økt bokomfort og redusert strømregning!

Skal du bytte kledning og etterisolere, så er det like greit å gjøre det med Klima- og miljødepartementet på laget. Det statlige foretaket Enova gir nemlig økonomisk støtte til boligeiere som vil oppgradere huset på en måte som inkluderer omfattende energitiltak. Å bytte kledning og samtidig etterisolere er et slik tiltak. Et krav for å kunne motta støtte, er at en kvalifisert fagperson lager en energiplan som viser boligens tilstand, og hvilke energitiltak som skal forbedre energistandarden. Slike fagpersoner har Fjogstad-Hus – til din disposisjon!

Tenk helhet – søk om mest mulig støtte

Kontakter du oss i Fjogstad-Hus, så kommer vi først på befaring og tar en prat om hva du ønsker å gjøre. Dess flere energibesparende tiltak du ønsker, jo mer støtte kan du få. Skifte av tak, ytterdører og vinduer er andre tiltak som kvalifiserer til Enova-støtte, så tenk helhet når du grubler over hva du ønsker vår hjelp til. Etter befaring utarbeider vi en søknad som beskriver alt du ønsker å gjøre og hvorfor, og vårt forslag til løsning. Du får et tilbud på selve jobben før vi sender inn søknad. Enklere blir det ikke, og antakelig rimeligere enn du først trodde.


small filter icon Filter