Ny fleksibel familiebolig - Fjogstad Hus

Ny fleksibel familiebolig

Med egen hybel,
ekstra stue og dobbel garasje

Det er alltid gøy å presentere en helt ny hustype utviklet av våre egne arkitekter. Denne boligen er originalt tegnet for familier med tre barn, høyt aktivitetsnivå og behov for praktiske hverdagsløsninger. Samtidig har vi gjort det lett å tilpasse planløsningen, slik at man enkelt kan få større og færre soverom, og ikke minst; en hybel som kan leies ut, være praktikantbolig eller tilbys egne barn etter hvert som de vokser opp. Denne hustypen kan med enkle grep også fungere utmerket som generasjonsbolig. 

Slik boligen er tegnet og tenkt – vi starter med inngangspartiet:
Hovedinngangen er lys, luftig og stor. Her er det masse plass til garderobeskap og sko for at det skal bli enkelt å holde det rent og ryddig. Store vinduer og åpent opp til 2. etasje, som får gjennomlys, gjør dette til en virkelig god entré å komme hjem til. Den ekstra stua ligger også ved entréen, praktisk når ungene i huset har besøk.

Vi har tegnet inn en dobbel garasje (med stor sportsbod) integrert i boligen. Dette for å få direkte adkomst til et stort og godt vaskerom/bi-inngangsparti. Her kan man enkelt skille mellom skittentøy ved døra og ha ren sone med vaskeromsdelen innerst.

Før vi tar turen opp trappa, legg merke til at hybel/praktkantboligen ligger i motsatt fløy i forhold til adkomsten gjennom bi-inngangen og soveromsfløyen i 2. etasje.

Velkommen opp!
Trappa og mellompartiet deler opp boligen på en god måte, med sovefløyen over garasjen og oppholdsrommene over kjellerstue og hybel/praktikantbolig. Sovefløyen består av fire soverom og to bad, godt egnet for en familie. Foreldresoverommet disponerer selvfølgelig det ene badet og har også walk-in-closet.

Stue og kjøkken er store åpne rom med store vinduer som gir godt lys samt utsikt. Skillet mellom kjøkkendelen med spisestue og sittegruppen skaper to gode soner, noe som er en god løsning både til hverdags og festdager.

Se plantegning av husmodellen her.
small filter icon Filter