Månedsnytt september - Fjogstad Hus

Månedsnytt september

Torsteins ord:

Sommeren 2021 er et tilbakelagt kapittel, men heldigvis er godværet fremdeles med oss. Jeg håper alle har fått ladet batteriene ordentlig i ferien og hatt kvalitetstid sammen med sine nærmeste.

Noen fikk seg en etterlengtet utenlandstur i sommer, men for de fleste ble det norgesferie i år også. For min egen del gikk turen til det blide Sørlandet, og med et slikt sommervær er det ingen utland som frister.

I vår bransje er det alltid en litt myk start etter endt fellesferie. Vi pleier å si at det ikke kommer skikkelig i gang før skolene starter, men i år var det ikke slik for alle; De som driver med salg, da spesielt innenfor ROT-markedet, fikk nemlig det motsatte av en myk start. Vi lyktes med markedsføringen som rullet gjennom de fire ukene med sommerferie, og det resulterte i «fulle innbokser» med nye henvendelser. Dermed startet sensommeren/høsten med fullbookede dagbøker, befaringer og avklaringer på både store og små prosjekter som skal gjennomføres. Resultatene fra dette har vi allerede sett og hørt da ROT har «hengt i salgsbjella» flere ganger allerede.

Også på Hesthammaren på Hommersåk har det vært en finfin start på høsten. Tre av seks boliger ble solgt de første dagene etter lansering. Byggestart er allerede vedtatt! Vi kan med andre ord allerede nå se fremover mot en høst og vinter med fullt trøkk – akkurat slik vi vil ha det. Lykke til, alle sammen!

Vi ønsker fremtiden velkommen!

Her er våre nye lærlinger:
Simen Torstensen, Richie Ree, Asbjørn Roaldsø Fuglestad og Torje Wilhelm Lange.

Alle våre lærlinger har hatt en prøveperiode fra skolen før de ble anbefalt å søke lærlingplass hos oss av våre lagbaser. Etter at de har fått bekreftelse på læreplass blir de innkalt til et kontraktsmøte.
Der er det gjennomgang av våre rutiner, samt at vi går mer inn i dybden på
▪ HMS
▪ Timeføring
▪ Forsikringer
▪ Tillitsmenn
▪ Prosjektledere etc.


HMS: Meld fra når det skjer noe uønsket!

Det er viktig å lære av sine feil. Det betyr at vi skal ta imot meldinger om feil og erkjenne mangler på en konstruktiv måte. Det er slik vi lærer, det er slik vi blir bedre og det er slik vi reduserer risiko for at skjer noe vi ikke ønsker. Og husk: Den digitale byggeplasspermen vår gjør denne oppgaven enda enklere enn før.

Dette gjelder selvsagt også innen kvalitet, men det viktigste for oss i Fjogstad-Hus er, og skal alltid være, menneskene som jobber hos oss og for oss. Det skal være trygt å gå på jobb der Fjogstad-Hus har påtatt seg oppdrag. Vi oppfordrer derfor alle til å fortsette det gode arbeidet som gjøres – ditt beste bidrag er å sende inn RUH straks det er grunnlag for det.

small filter icon Filter