Månedsnytt april - Fjogstad Hus

Månedsnytt april

Torsteins ord:

Nyt påskeferien, uansett omstendigheter!

Påsken kalles gjerne «den stille høytiden». For meg betyr det egentlig at vi i Fjogstad-Hus tar noen velfortjente dagers pause fra byggeplasslyder. I år blir påsken rolig også av andre grunner: Smittevernstiltakene og begrensningene de medfører for det sosiale livet. Likevel, jeg velger å tro på Bent Høie når han sier det er lys i tunnelen. Enda mer tror jeg på styrken i samholdet vi har i Fjogstad-Hus. Vi klarer denne runden også – sammen!

Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad
Noen drar på hytta i påsken og andre blir hjemme, men felles for oss alle er at vi får noen fine fridager. Og husk: Det er lov å være sammen med andre! Velvilje er en av verdiene vi har i Fjogstad-Hus, det gjelder også når vi har fri. Det er lov å gå en tur sammen, slå av en prat med naboen over hekken og ta en ekstra telefon til noen du kanskje tror trenger det. Vis at du bryr deg – det er vel egentlig det jeg vil fram til!

Vi er godt rustet for framtiden!
Fjogstad-Hus har hatt en god start på salgsåret. Vi må stille uthvilt etter påskefri – vi får det travelt, alle sammen. Det er selvsagt ikke tilfeldig eller flaks, det er resultatet av finfin innsats fra alle i hele organisasjonen. All god adferd er egentlig salgsfremmende, enten det er håndverket som utføres på byggeplass eller på sosiale medier. Så derfor, nyt påskeferien i trygg forvissning om at vi i Fjogstad-Hus er godt rustet for framtiden.

small filter icon Filter