Du trenger jo ikke flytte i leilighet! - Fjogstad Hus

Du trenger jo ikke flytte i leilighet!

Sammen med Fjogstad-Hus kan du allerede nå kartlegge mulighetene og starte arbeidet slik at du får bo lenge og godt i huset du elsker.

– Med en god plan kan mange bo hjemme lenger enn de tror, i nabolaget der de trives. Vi kan kartlegge mulighetene – helt uforpliktende, sier prosjektleder i Fjogstad-Hus, Magne Fjetland, og forteller om noen av ønskene mange har:

– Mange vil ha alt på ett plan og slippe trapper, men fremdeles samle storfamilien og ha barnebarn på overnattingsbesøk. Noen vil fortsette med hagestell, men ikke med husmaling og terrassevedlikehold. Alt dette, og mye mer, kan vi hjelpe med, sier Magne, og legger til:

– En investering i dag gjør dessuten at boligen øker sin verdi. Å ta vare på huset man er glad i, lønner seg på mange måter.

Tilpass planløsningene

Magne har mange eksempler på løsninger som gjør livet lettere innendørs:

  • Eldre hus har ofte planløsninger med små rom og trapper som skiller oppholdsrom og soverom. Det gjelder å få bad, soverom, stue og kjøkken på et plan.
  • Dørterskler kan fjernes og døråpninger utvides.
  • Små rom som entré og gang kan gjøres større hvis det melder seg et behov for rullestol.
  • Alle funksjoner på kjøkken og bad kan gjøres lettere tilgjengelige, med for eksempel tilpasset benkehøyde og trinnfri adkomst til dusj.
  • Noen lager utleieleilighet i kjelleren og sikrer seg ekstra inntekter.

– Mange blir overrasket over å se potensialet de har i hjemmet sitt etter en prat med en av våre arkitekter. Vi kan gjøre alt på en gang eller legge en plan og ta det i etapper. Kunden bestemmer, sier Magne.

Fjogstad-Hus har god oversikt over mulighetene i velferdsteknologi, altså tekniske innretninger som bidrar til trygghet og komfort. Ta kontakt!

Tenk vedlikeholdsfritt ute!

Utvendig vedlikehold opptar mange. Det kan være tungt og tidkrevende å holde et helt hus i god stand. I dag finnes det et godt utvalg av vedlikeholdsfrie materialer.

  • Å skifte til royalimpregnert kledning minimerer vedlikeholdsbehovet i mange år fremover.
  • Man får et lunere og mer energieffektivt hus hvis man etterisolerer og bytter gamle vinduer samtidig som man skifter kledning. Å ta en taksjekk og isolere loftet kan også gi lavere strømregning.
  • I disse sommerdager er det mange bruker tid og energi på å vaske og olje terrassen, men det finnes svært gode vedlikeholdsfrie terrassebord som gjør at man aldri mer trenger å slite knær og rygg.

– Med dagens boligpriser er det ikke uvanlig at man må ta opp lån for å kjøpe en leilighet med de kvalitetene og løsningene man trenger. Sannheten er at mye kan gjøres for å optimalisere huset og sikre en god og trygg tilværelse. Vi har både arkitekter og håndverkere med bred erfaring fra ombyggingsprosjekter for de som ikke akter å gi slipp på et hjem fullt av minner, smiler Magne.


Ta kontakt med Magne Fjetland på 915 35 127 eller Sturle Fjermestad på 913 50 639 for en prat.

small filter icon Filter