Få det gjort med Fjogstad-Hus! - Fjogstad Hus

Få det gjort med Fjogstad-Hus!

Utsetter gubben småjobber hjemme fordi han «ikke har tid»? Eller har fruen satt i gang et «lite» prosjekt som bare vokser, vokser og vokser? Da må du ringe Fjogstad-Hus og få det gjort!

Det kan være noe så lite som å få opp de siste listene eller noe større som å legge nytt gulv og skifte vinduer. Hos Fjogstad-Hus får du hjelp til å fullføre alt av prosjekter på hjemmebane, inkludert garanti for en korrekt utført jobb.

Vi fikser alt, så ring oss for å få det gjort!

Magne Fjetland er den du kan kontakte hos Fjogstad-Hus for alt av jobber du ønsker hjelp til i heimen. Han kommer gjerne på befaring, og kan også gi dere forslag til løsninger og et prisoverslag. Magne når du på 915 35 127 eller pr. e-post: magne@fjogstad-hus.no.

Magne Fjetland

De siste tiårene har vi bistått hundrevis av kunder i Sandnes- og Stavanger-regionen, samt i Ryfylke, med alt du kan tenke deg av småjobber: Skifte av innerdører, ytterdører og vinduer, bytte hele eller deler av kledningen, etterisolere, legge nytt tak, bygge terrasse, levegger, rekkverk og hagestue, oppgradere kjøkken, bad og garderobe, legge ny parkett, sette opp lettvegger, ny garasje og utebod, montere lister langs gulv og tak og mye mer.

small filter icon Filter