Vi i Fjogstad-Hus er spesialister på oppussing, ombygging og renovering! - Fjogstad Hus

Vi i Fjogstad-Hus er spesialister på oppussing, ombygging og renovering!

Fjogstad-Hus gir deg god hjelp raskt – og med alle garantier på skikkelig utført arbeid. Vi har en egen avdeling med 20 dyktige fagfolk som kun jobber med oppussing, ombygging og renovering for privatpersoner, både inne og ute, stort og smått.


Snakk med noen som virkelig kan det!

Fjogstad-Hus har mer erfaring enn de aller, aller fleste! Dette gir deg som kunde både gode løsninger, trygghet gjennom hele prosessen og et hjem du virkelig kan trives i.

– Vi har hatt en egen avdeling med spesialkompetanse innen renovering, ombygging og påbygg i mer enn 25 år. Folk kontakter oss når de vil fikse mye eller lite, få mer plass, en planløsning bedre tilpasset livssituasjonen, akutte reparasjoner, langsiktige vedlikeholdsprosjekter og store rehab-prosjekter. Ja, egentlig det meste som gjør at de får det finere og bedre hjemme.

To av de du kan snakke med og få hjelp av hos oss, er våre dyktige og kreative arkitekter: Astrid Lauvås Strand og Kristin Veen Tjessem. Gjennom en god og grundig dialog med deg avdekkes hvilke krav og drømmer du har til ditt hjem – og vi kommer med faglige innspill og anbefalinger. Sammen finner vi alltid gode løsninger som du blir fornøyd med.

Hva koster renovering av bolig?

Det kommer selvsagt an på hvor høyt du legger lista. Magne Fjetland, og resten av teamet i renoveringsavdelingen i Fjogstad-Hus, hjelper deg å finne både løsninger og budsjett på både innvendig og utvendig renovering. Vi kommer gjerne på befaring!

Ta kontakt interessent@fjogstad-hus.no – vi svarer på alle forespørsler.


Viktig: Du får dokumentasjon og garanti på utført oppdrag

– Håndverkertjenester til privatmarkedet er et eget fagfelt som krever folk med den rette kompetansen. Man bør alltid velge et seriøst firma som kan dokumentere kunnskap og erfaring når man skal få gjort noe hjemme. Vi har referanser på alle typer jobber, og gir alltid dokumentasjon og garanti på utført oppdrag. Bruk aldri en håndverker som ikke gir deg det, oppfordrer Sturle.

Har du en jobb du vil ha profesjonell hjelp til?

small filter icon Filter