Våre arkitekter er meget dyktige på ombygging og ser løsninger du kanskje ikke visste var mulige. - Fjogstad Hus

Våre arkitekter er meget dyktige på ombygging og ser løsninger du kanskje ikke visste var mulige.

Fjogstad Hus arkitekter

Vi er overbevist om at den gode prosessen fra første møtet til ferdig bolig skiller oss ut fra konkurrentene våre. Sammen finner vi den løsningen som passer til deg, din familie og hustomten.

Du har kanskje funnet en av inspirasjonsboligene våre du ønsker å bygge eller tilpasse? Eller vil du tegne fra bunnen av? Vi har egne arkitekter på huset og sammen finner vi den beste løsningen for deg. Når tegningene er på plass sørger vi for nødvendige søknader og godkjenninger for å komme i gang med byggingen.

Det kan være alt fra deling av tomt og dispensasjoner til endring av reguleringsplanene. Når alt det formelle er på plass og godkjent, tar dyktige håndverkere og byggeledere over og loser prosjektet trygt i havn.

Vi har også flere FiksFerdig boliger. Dette er hus som leveres nøkkelferdige. Inkludert i leveransen er kvalitetsprodukter vi har sett flere av våre kunder har valgt. Du får bolig med god standard og ikke minst kortere byggetid etter byggetillatelse er gitt. Har du tomt kan det lønne seg å ta kontakt med oss!

Kontaktinformasjon

Fjogstad Hus AS (org. nr.: 977310962)

Fjogstad-Hus er en Rogalands største og mest erfarne boligbyggere. Vi bygger drømmeboligen din, men er også veldig dyktige på rehabilitering av boliger. Er boligen din for god til å rives hjelper vi deg med alt fra fasadeløft til påbygg. Så får dere nesten ny bolig!

Fjogstad-Hus har hovedkontor på Sandnes, og bygger boliger på Nord-Jæren. Vi har også et avdelingskontor på Jørpeland som dekker Ryfylke. Siden oppstarten i 1903 har vi bygd mer enn 6.000 hus og i 2012 kk passivhus-prosjektet vårt på Rossåsen i Sandnes prisen «Norges beste boligprosjekt». Fjogstad-Hus er et trygt og spennende valg. Vi er med deg hele veien til drømmeboligen din.

small filter icon Filter