Ring Fjogstad-Hus når du skal ha ny ytterdør!

Det er en del å tenke på før du velger ny ytterdør. Farger, design, materialer, glass og lås, men også sikkerhet, isoleringsevne og kvalitet. Kommer du til Fjogstad-Hus, så kan vi hjelpe deg med å finne den døra du liker best, som passer til ditt hus, og ikke minst; Vi kan hjelpe deg med installeringen, forteller Magne Fjetland i Fjogstad-Hus.

Magne er mannen å kontakte hvis du trenger bistand til finne den riktige døren, fjerne den gamle og sette inn den nye. Magne kontakter du på 915 35 127 eller pr. e-post: magne@fjogstad-hus.no.

Garanti

En ny og sikker ytterdør av god kvalitet veier fort 40 kilo eller mer. Jeg anbefaler ingen å gjøre en slik jobb alene. Skal man gjøre det selv, så be hvert fall en god nabo om hjelp. Likevel, ringer man til Fjogstad-Hus, så gjør vi jobben for deg, ganske sikkert både raskere og bedre enn de fleste, sier Magne, og forteller videre.

Mange bestiller nye dører med kodelås og alarm. Installering av en slik dør krever nøyaktighet for at døra skal gå i lås og alarmen skal virke. Våre kunder får garanti for at vi gjør jobben ordentlig, sier Magne.

Gi huset et estetisk løft!

En ny ytterdør kommer sjelden alene. Også dørkarmene må skiftes ut. Gjør man alt riktig, så vil resultatet av en ny dør også isolere bedre. Gjør man det feil, så risikerer man kald trekk.

En ny dør øker verdien på huset flere måter. Rent estetisk, men også kvalitetsmessig. Og når man først går til det skritt å skifte ytterdør, så vil man jo ikke ha høyrere strømregning av den grunn. Ring oss når du skal skifte ytterdør, oppfordrer Magne.

small filter icon Filter