Ny mann på laget! - Fjogstad Hus

Ny mann på laget!

Tom Erik Maldal er vår nye teamleder innen salg av eneboliger til kunder med egen tomt.
– Jeg er godt i gang, så det er bare å ringe hvis du skal bygge enebolig på egen tomt, smiler Tom Erik. Overgangen fra Sparebank 1 SR-Bank har vært knirkefri, og Tom Erik har funnet seg godt til rette på kontoret i Brannstasjonsveien 8 på Stangeland i Sandnes.

– Fjogstad-Hus har et bredt og godt utvalg i hustyper, men også flinke arkitekter som kan tegne nøyaktig det huset du vil ha. Hos oss får våre kunder alle muligheter til å realisere husdrømmen trygt og profesjonelt. Min jobb er å bistå med å finne det riktige huset for kunden, huset med de løsningene kunden vil ha, forteller Tom Erik.

Tom Erik er Sola-gutt, og er for mange kjent for et stort engasjement i lokalfotballen. Han har vært både spiller og sportslig leder i Sola FK. I dag trener han jentelaget for 5-åringer og det hender at han snører på seg fotballstøvlene for å ta et tak på B-laget for herrer. Mange husker nok også Tom Erik fra tiden som spiller på A-laget til Sandnes Ulf.
– Det er kjekt å være en del av fotballmiljøet, og det kjekkeste er jo å være på feltet. Som familiemann blir det dessverre ikke så mye tid til å trene selv, men oppdraget som trener for jentene tar jeg på høyeste alvor, sier Tom Erik med et smil.

small filter icon Filter