Ny kledning og etterisolere? - Fjogstad Hus

Ny kledning og etterisolere?

Enova kan gi deg økonomisk støtte! Vi hjelper deg med både søknad og arbeid.

Sammen med det statlige foretaket Enova kan Fjogstad-Hus hjelpe deg når du skal bytte kledning og etterisolere. Resultatet blir et «nytt» og finere hus med bedre inneklima, økt bokomfort og redusert strømregning!

Skal du bytte kledning og etterisolere, så er det like greit å gjøre det med Klima- og miljødepartementet på laget. Det statlige foretaket Enova gir nemlig økonomisk støtte til boligeiere som vil oppgradere huset på en måte som inkluderer omfattende energitiltak. Å bytte kledning og samtidig etterisolere er et slik tiltak. Et krav for å kunne motta støtte, er at en kvalifisert fagperson lager en energiplan som viser boligens tilstand, og hvilke energitiltak som skal forbedre energistandarden. Slike fagpersoner har Fjogstad-Hus – til din disposisjon!

Tenk helhet – søk om mest mulig støtte

Kontakter du oss i Fjogstad-Hus, så kommer vi først på befaring og tar en prat om hva du ønsker å gjøre. Dess flere energibesparende tiltak du ønsker, jo mer støtte kan du få. Skifte av tak, ytterdører og vinduer er andre tiltak som kvalifiserer til Enova-støtte, så tenk helhet når du grubler over hva du ønsker vår hjelp til. Etter befaring utarbeider vi en søknad som beskriver alt du ønsker å gjøre og hvorfor, og vårt forslag til løsning. Du får et tilbud på selve jobben før vi sender inn søknad. Enklere blir det ikke, og antakelig rimeligere enn du først trodde.

Kontakt Magne Fjetland i Fjogstad-Hus på 915 35 127/magne@fjogstad-hus.no for en prat om hva som skal til for at du kan få støtte til oppgradering av ditt hjem!

Magne Fjetland
small filter icon Filter