Fjogstad-Hus får ny logo! - Fjogstad Hus

Fjogstad-Hus får ny logo!

– Vi i Fjogstad-Hus har gjennom mange år vært blant de meste kjente merkevarene i regionens boligbransje. En slik posisjon krever kontinuerlig fornyelse, også i hvordan vi ser ut. Den nye logoen og visuelle identiteten bærer ikke preg av noen revolusjon, snarere en evolusjon – en naturlig utvikling, sier administrerende direktør i Fjogstad-Hus, Torstein Fjogstad, og legger til:

– Kundene og markedet vil kjenne oss igjen. Samtidig tror vi de fleste vil oppleve et mer moderne og tidsriktig preg, noe som har vært et viktig mål med dette arbeidet. Den nye logoen er Rette sorten, som resten av alt vi gjør i Fjogstad-Hus. Vi er veldig fornøyde med vår «nye drakt», hvordan den uttrykker at vi er fremoverlente i alt vi gjør, smiler Torstein.

Den nye logoen er allerede tatt i bruk på digitale flater som sosiale medier og nettside. Skilt, biler, trykksaker og mer står for tur, men dette fases ut etter hvert. Fjogstad-Hus er svært opptatt av bærekraft, og å kaste fullt brukende materiell med gammel logo er ikke bra for verken miljøet eller oss.

small filter icon Filter