fbpx

Bygg drømmehuset på en effektiv og økonomisk måte!

Familien Tjelta hadde egen tomt og ville bygge drømmehuset sitt på en effektiv og økonomisk måte, uten mange uforutsette kostnader i løpet av prosessen.

De fant et Fiks ferdighus hos oss, endret noen få detaljer, fikk pris på huset og gikk i gang. I dag er de kjempefornøyd med både prosessen og resultatet.

– Enestående kort byggetid – det tok kun et halvt år! For oss var Fiks ferdighus den beste måten å realisere boligdrømmen på. At arkitekter allerede hadde tegnet og planlagt alt, var helt ideelt, forteller mamma og pappa Tjelta. – Vi opplevde trygghet fra dag én, og kan trygt anbefale å bygge med Fjogstad-Hus!

Hustype, pris på huset og trygghet om at budsjettet ville holde, var avgjørende da familien skulle i gang med husbygging.
– Vi har fått det huset vi ville ha, til den prisen vi hadde avtalt. Fordelene med Fiks ferdighus er mange, sier de to, og lister opp:

  • Fast pris – full budsjettkontroll
  • Kort byggetid – ingen overraskelser underveis.
  • Standardiserte søknader gir kort vei til byggetillatelse.
  • God og solid standard – utprøvde løsninger.
  • Tegnet av Fjogstad-Hus sine egne arkitekter.
  • Håndverkere har bygget samme hus tidligere – erfaring teller!
  • Mulighet for egeninnsats etter avtale.

– Det var utrolig lettvint at så mye var inkludert i prisen: fliser på gulv i bad, parkett på gulv, ferdig malte vegger, kledning grunnet ett strøk, kvalitetskjøkken og enda mer. Nesten «All inclusive», smiler paret.

Ta kontakt med oss for en prat om våre Fiks ferdighus – ring 51 97 17 00, eller send oss en e-post:

Fjogstad-Hus 1902

1902 er et hus med et rent uttrykk slik at du enkelt kan gi det ditt eget særpreg. Planen er praktisk og gir gode rom. Her har du muligheter for hele fire eller fem soverom.
Les mer

Fjogstad-Hus 1618

Det første som slår en med dette huset er kontakten med hagen. Overbygd uteplass, hagestue, store vindusflater og terrasse knytter boligen til uteområdet.
Les mer

Fjogstad-Hus 1802

Boligen som er like vakker som den er funksjonell. Planløsningene er smarte, godt gjennomtenkte og tar godt vare på alle som bor her. En meget spennende bolig!
Les mer

Se alle Fiks ferdighus her


FAQ om Fiks ferdighus

Det er mange spørsmål som dukker opp når du skal planlegge nytt hus. Her finner du svarene på de seks vanligste spørsmålene om Fiks ferdig-konseptet:

small filter icon Filter