fbpx

Ferdighus pris FAQ

Det er mange spørsmål som dukker opp når du skal planlegge nytt hus. Her har vi prøvd å svare på de 6 spørsmålene som oftest går igjen i denne fasen.

Hva er inkludert i prisen?

I prisene vi oppgir på hus innen FiksFerdig-konseptet inkluderes ting som fliser på gulv i bad, parkett på gulv, ferdig malte vegger, kledning grunnet ett strøk, kvalitetskjøkken fra våre leverandører og mye, mye mer. Dere må ha tomt, gjøre tomten byggeklar til støpearbeid, ta dere av offentlige gebyrer og varmeanlegg, evt. vedovn, byggestrøm og avfallshåndtering.

Ta kontakt for mer utfyllende informasjon.

Kan vi gjøre endringer i leveransen?

Svaret er ja, dere kan gjøre endinger i leveransen. Hvilke endringer dere gjør, vil selvsagt kunne medføre justeringer av prisen. Det er i utgangspunktet satt en fast standard på produkter, så endringer innenfor samme standard trenger ikke utgjøre store endringer i pris. Ta kontakt for utfyllende informasjon.

Fikser dere søknader?

Ja, vi fikser alt papirarbeid, inkludert søknader. En av fordelene med å bygge FiksFerdig-hus er at søknadene også er standardisert, og derfor går behandlingsprosessen som regel både smertefritt og effektivt.

Kan vi gjøre endringer på kjøkken?

Svaret er ja, dere kan gjøre endinger på kjøkken. Hvilke endringer dere gjør, vil selvsagt kunne medføre justeringer av prisen. Det er i utgangspunktet satt en fast standard på produkter, så endringer innenfor samme standard trenger ikke utgjøre store endringer i pris.

Ta kontakt for utfyllende informasjon.

Hvor lang tid tar byggeprosessen?

Byggetiden vil være kort etter byggetillatelse er gitt. Går alt etter planen, står boligen ferdig etter bare 6 til 8 måneder. Har du tomt kan det lønne seg å ta kontakt med oss allerede i dag!

Kan vi gjøre egeninnsats?

Dere kan gjøre egeninnsats på noen av de områdene der lover og regler ikke krever sertifiserte fagfolk. Eksempel på hva dere kan gjøre, er for eksempel maling og tapetsering. Har du andre ønsker om egeninnsats, ta kontakt!

small filter icon Filter