Bygge nytt hus - Fjogstad Hus

Bygge nytt hus

Lurer du på pris for å bygge hus? Kontakt oss!

Hvis du går med tanker om å bygge hus, har du helt sikkert mange spørsmål. Vi i Fjogstad-Hus har alle svarene du trenger, inkludert pris på å bygge huset du vil ha.

Hva koster det å bygge hus? Hvem kan man kontakte for å bygge hus? Hva må man tenke på hvis man vil bygge hus med kjeller, bygge hus med utleiedel eller bygge hus med leilighet til ungene? Hvordan kan man bygge hus med budsjett på 3, 4 eller 5 millioner?

Send oss dine spørsmål om å bygge hus!

Avtal møte om å bygge hus

Vi i Fjogstad-Hus har lang erfaring med å bygge hus og kan gi deg mange svar allerede i første møte. Etter en prat om dine ønsker, behov og budsjett, så kommer vi med forslag til hustyper som passer for deg. Faller noen av forslagene i smak, så kan våre arkitekter tilpasse løsningene slik at huset både passer til dine ønsker og til tomten. Vi har også et eget FiksFerdig-konsept, som handler om å bygge nøkkelferdige, arkitekttegnede hus med kort byggetid og til fast pris – en trygg løsning som passer godt for mange som skal bygge hus.

Se våre hustyper her

Bygge hus vs kjøpe brukt

Du har kanskje et valg mellom å bygge hus selv eller å kjøpe brukt. Hvis det er tilfellet, så er det mange gode grunner til å bygge nytt hus. Et brukt hus som du ikke kjenner historien til, kan ha flere feil og mangler som er vanskelig å oppdage. Da kan sluttregningen fort bli større enn hvis du hadde valgt å bygge hus selv.

Kjøpe hus vs pusse opp

Har du et hus du har bodd i en stund og er glad i, så kjenner du ganske sikkert til eventuelle problemer. Vi i Fjogstad-Hus har en egen rehabiliteringsavdeling som kan hjelpe deg med alt fra å skifte vinduer, dører og tak til å modernisere, etterisolere, bygge på og bygge om huset ditt. Ønsker du likevel å bygge hus selv og selge det gamle, så står Fjogstad-Hus selvsagt klar til å hjelpe med å bygge ditt nye hus – ta kontakt!

Send oss en e-post hvis du skal pusse opp

Skal du bygge hus i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Jørpeland, Tau eller andre steder på Jæren eller i Ryfylke?

Kontakt Fjogstad Hus på 51 97 17 00!

small filter icon Filter