Tomt på Forsand hvor du kan bygge din nye enebolig

Underberge 8

Forsand

Sted

213m2

BRA

5

Soverom

 

Leter du etter tomt eller nøkkelferdig enebolig på trivelig Forsand?

Underberge 8 er begge deler. Her kan du enten kjøpe bare tomt eller bygge din egen bolig. Velger du at vi bygger boligen din har vi allerede tegnet en meget spennende enebolig tilpasset solforholdene og ikke minst den utrolig flotte panoramautsikten du har herfra.

Eneboligen er på hele 213 m2 BRA og er tegnet med egen leilighet i underetasjen. Denne er på 71 m2 og har to soverom. Totalt har boligen fem soverom, tre stuer og tre bad. Meget innholdsrik med andre ord. Arkitekten har også vært opptatt av å skape et moderne uttrykk og ikke minst en bolig tilpasset tomten. Det har vært viktig å utnytte tomten maksimalt og på den måten få utsikt fra alle etasjer. Det er store vinduer i front som gir en utsikt som slår det aller meste.

Forsand ligger i kryssingpunktet mellom to større fjorder; Lysefjorden og Høgsfjorden. Det bor i overkant av 1000 mennesker i bygda som har nærhet til regionens kanskje mest spennende natur; Fjord og fjell. Forsand har restaurant, parkområde, butikk, badeplasser og mange godt merka stier for fotturer til mange ulike turmål. Kort vei til Jørpeland, samt Sandnes og Stavanger. Ferje over Høgsfjorden, Oanes-Lauvvik, hver halve time (8 minutt) på dagtid.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om tomten, boligen og ikke minst muligheter!

Megler ansvarlig

Snakk med oss

    yes

    small filter icon Filter