Skarbekken: Nye eneboliger med tre og fire soverom på Jørpeland.

Sandangersvingen 29

Sola

Sted

271m2

BRA

4

Soverom

Sandangersvingen, øverst på Skadberg: Høyreist enebolig med fire soverom, dobbel garasje og løfteplattform!

Det er som den strekker seg opp, opp, opp mot skyer, sol og himmel, den arkitektonisk lekre eneboligen vi skal bygge på toppen av Skadberg i Sola kommune. Stuen og kjøkken fyller øverste etasje, som får vinduer mot fire himmelretninger. Her får de heldige beboerne hverdager med herlig lys og utsikt året rundt.   


Ja, løfteplattform!
Eneboligen får tre etasjer, som alle kan nås med heis (!), i tillegg til en elegant trapp. Løfteplattformen gjør at dette er en bolig som fungerer for alle livets faser – her kan du bo lenge.

Dobbel garasje og store boder
I første etasje i denne boligen får du noe mange ønsker seg, nemlig en dobbel garasje. Denne har romslig bod i bakkant, som har egen inngang til gangen. Hovedinngangen kommer med stort vindu ved døra, noe som slipper inn godt med lys. Denne etasjen har også wc samt en sportsbod med dører til både gang og uteområdet. En fin grovinngang-løsning når du kommer hjem fra joggeturen med skitne sko og vått tøy.

Sørvendt terrasse, fire soverom og to bad
Halvveis opp trappen til 2. etasje, får boligen utgang til sørvendt terrasse og hage. Vel oppe i 2. etasje ligger boligens soverom og bad. Merk at det største soverommet har eget bad, mens de tre andre deler på bad nr. 2.

Stue med plass til mange rundt spisebordet
I kjøkkenet, som får lys inn fra to sider, får du godt med arbeidsplass med lang kjøkkenbenk under vinduer mot øst. Spiseplassen er smart planlagt med egen arealbesparende stedbygget sittebenk. Inne i stua er det plass til et ordentlig stort spisebord, perfekt for både venne- og familiemiddager, i den ene sonen. Her er det også skyvedører ut til hjørneterrassen som vender mot sør og vest. I sone nr. 2 er det tenkt at familien kan samles i sofakroken til TV-titting.

Alt i alt: En spennende bolig med sjelden og innholdsrik planløsning og et moderne, spennende ytre. Kontakt oss i dag!

 

 

Megler ansvarlig

Snakk med oss

    yes

    small filter icon Filter