Er du Rette sorten og vil jobbe med oss?

Er du boligselger med positiv vinnervilje og av Rette Sorten?

Vi i Fjogstad-Hus trenger nå en person som sammen med resten av salgsteamet skal utgjøre spydspissen i vårt salgsapparat for nye arkitekttegnede boliger på kundens egen tomt og Fiksferdig-boliger. Du må være kunnskapsrik om boligbygging, glad i å snakke med folk og kunne identifisere deres boligbehov, for de som kommer til oss er mennesker som skal gjøre sin livs viktigste investering.

Hos oss blir du en del av en organisasjon med mange flinke folk som går på jobb hver dag for å gjøre en best mulig innsats – til glede for alle kunder og kollegaer. Ditt ansvar blir å håndtere salg av boliger og samtidig koordinere et sterkt salgsteam på veien mot fortsatt gode resultater. Statistikken for de siste månedene viser at hver tiende nye bolig som ble solgt i Rogaland er et Fjogstad-Hus. Det er vi stolte av, og det er de tallene vi ønsker du skal bidra til å forsterke.

Ta kontakt med daglig leder Erling Hellestø på 907 99 075 eller erling@fjogstad-hus.no hvis du har spørsmål.

Søknad med CV sendes også til erling@fjogstad-hus.no. Frist: Snarest.

Vi søker tømrere som er Rette sorten

Oppdragsmengden øker og vi trenger dyktige og erfarne tømrere på laget vårt. I tillegg til å være en flink håndverker er det viktig for oss at du også er flink til å ta godt vare på kunden og passe på at omgivelsene våre har det bra. Det er en forutsetning at du behersker norsk både muntlig og skriftlig. I Fjogstad-Hus blir du en del av et sterkt team med samarbeidsvilje og tro på framtiden, og vi tilbyr interessante muligheter enten du liker å bygge nye arkitekttegnede hus eller finne gode løsninger i et rehabiliteringsprosjekt.

Ring daglig leder Erling Hellestø på telefon 90799075 for en trivelig prat om jobbmulighetene. Søknad og CV må sendes pr. e-post til erling@fjogstad-hus.no snarest.

small filter icon Filter