Fjogstad-Hus 2004 - Fjogstad Hus

Fjogstad-Hus 2004

195,5m2

BRA

Flatt tak

TYPE

3

SOVEROM

Tegninger
Om bolig

Funkisinspirert hustype med hybel i underetasjen ­
– passer for skrå tomt med utsikt!

Hoveddel og hybel med adskilte innganger, flere overbygde uteplasser, store vinduer i begge etasjer og tydelige private og sosiale soner er bare noen av kvalitetene som utmerker denne hustypen. 

Øverste etasje – to gode soner
Adkomsten til boligens hoveddel er i øverste etasje. Hallen er det første som møter deg, og med det store vinduet over trappen blir dette et lyst og fint rom å komme hjem til.

Hallen vil fungere som et godt og naturlig skille mellom det private og sosiale. Den private sonen består av et godt soverom med skyvedør til terrassen, samt eget bad og walk-in-closet. Mellomgangen mellom hallen og den private sonen gjør det enda roligere i denne delen av huset.

Stuen og kjøkkenet, altså den sosiale sonen, ligger i motsatt ende av huset. Her blir det vinduer med lys inn fra tre sider og mulighet for å virkelig nyte utsikten. Her kan du både ha et langt spisebord og en romslig sofagruppe. Legg merke til den smarte løsningen med eget grovkjøkken/vaskerom i tilknytning til kjøkkenet og muligheten for egen matbod. Stuedelen har god kobling med terrassen og livet utenfor slik at det blir lett å ta i bruk uteplassene.

Underetasje med komplett hybel
Underetasjen er delt mellom hoveddelen og hybelen. I denne etasjen har du som bor i hoveddelen ekstra bad og to soverom, eventuelt en ekstra stue. Hybelen har stue/kjøkken, gang med god garderobeplass, bad/vaskerom og et godt soverom. Med egen skjermet inngang og uteplass blir hybelen komplett – ganske sikkert et førstevalg for potensielle leietakere.

Garasjen
Garasjen er på to plan med god bod/lagring i underetasjen. Det inntrukne inngangspartiet med tak mellom hus og garasje er en smart løsning som holder deg tørrskodd.

 

Snakk med oss

    yes

    small filter icon Filter