Fjogstad-Hus 2002 - Fjogstad Hus

Fjogstad-Hus 2002

Stilren enebolig med gjennomlys i begge etasjer

213m2

BRA

Flatt tak

TYPE

4

SOVEROM

Tegninger
Om bolig

Mye lys og gjennomlys i begge etasjer og flere overbygde uteplasser er viktige stikkord for den nye stilrene eneboligen til Fjogstad-Hus. Med hele tre stuer blir det enkelt å være sosial, men også mange muligheter for å trekke seg tilbake når man skulle ønske det. Alt i alt en veldig god familiebolig!

Hovedinngangen er overbygd og leder inn i en lys og luftig. hall med god garderobeplass og dør inn til vaskerom/biinngang og gjestetoalett. Boligens biinngang har overbygd adkomst fra garasjen, noe som er svært praktisk i travle hverdager når man kommer hjem fra treninger eller har vært på familietur i skog og mark. Hallen leder videre inn i den åpne og lyse stue/kjøkken-løsningen, som har utganger til hage og overbygd terrasse. På kjøkkenet er det god plass, her kan mange samles rundt spisebordet når man møtes rundt måltider.

En stor flott trapp fungerer som romdeler mot TV-stuen og hovedsoverommet, som har privat bad og eget walk-in-closet. Denne delen av boligen kan stenges av ved trapp hvis ønskelig. Merk at soverommet har vinduer fra gulv til tak i hjørnet og at også TV-stuen har utgang til terrasse – her får du altså uteplass på begge sider av boligen og kan flytte deg etter solen. Det er planlagt tre soverom i andre etasje, alle med mulighet for dobbeltseng. Det er selvsagt ingenting i veien for å innrede et av dem som kontor eller legge til rette for fire mindre soverom. Loftstuen har vinduer fra gulv til tak mot to himmelretninger og høye skyvedører i glass. Å sitte inne her blir nesten som å sitte ute. Utenfor loftstuen venter en herlig takterrasse, også denne er overbygd og det er mulighet for innglassing.

Denne boligtypen er en såkalt Tilgjengelig bolig, noe som betyr at alle de viktige funksjonene er på bakkeplan og er tilgjengelige for rullestolbrukere. Totalt BRA er 213,7 m2. BYA er 186,5 m2, ikke medregnet garasje. Garasjen er planlagt med to boder innerst.

 

 

Snakk med oss

    yes

    small filter icon Filter