fbpx

Familien Tjelta

Familien Tjelta fant et FiksFerdig-Hus hos Fjogstad-Hus, endret noen få detaljer, fikk pris på huset og gikk i gang. I dag er de kjempefornøyd med både prosessen og resultatet.

"Strålende fornøyde med ferdig hus og pris"

– Hustypen, pris på huset og trygghet for at budsjettet ville holde, var avgjørende da vi skulle bygge hus, sier Ivar Handeland. Nå bor han og familien i ny, flott enebolig på Tjelta i Sola kommune, et hus som det kun tok litt over et halvt år å realisere.
– Enestående kort byggetid. For oss var FiksFerdig fra Fjogstad-Hus den beste måten å få et nytt og ferdig hus til en fornuftig pris, smiler Handeland.

Se alle våre FIKSFERDIG-hus

Fikk et ferdig hus til riktig pris

Husdrømmen til familien Tjelta tok form da de overtok en familieeiendom der det sto et hus fra 1950-tallet. De ønsket å bygge nytt hus, men måtte være sikre på at det var innenfor deres økonomiske rammer. De fikk et tips fra en svoger om å sjekke muligheten til å få et ferdig hus til fastpris fra Fjogstad-Hus, og etter et innledende møte ble familien virkelig inspirert.

– Vi fikk mer informasjon om hvilke hustyper som kunne bygges innenfor dette konseptet. Vi falt umiddelbart for det klassiske huset «Inspirasjon 18 c.» Arkitekturen passet landskapet, og størrelsen, 150 kvm, passet oss. Med kvaliteter som ekstra takhøyde i hovedetasjen, direkte utgang til hagen, en og veldig god og praktisk planløsning og riktig pris, så var valget enkelt, forteller Handeland.

Problemfri husbygging

En viktig del av FiksFerdig-konseptet er at det ikke skal gjøres endringer på standard og produkter. En god løsning, synes Ivar Handeland.
– Det er gode valg som er gjort. Standarden er bra og lett å like. Vi har bestemt farger på veggene og noen få andre detaljer, men det aller meste var i pakken. Da visste vi at kostnadene ble overholdt. Hele jobben var problemfri, sier Handeland.

Les mer om Fiksferdig

small filter icon Filter