Sjekk vårt store utvalg i arkitekttegnede boliger - Fjogstad Hus

Sjekk vårt store utvalg i arkitekttegnede boliger

Vi har flere flotte arkitekttegnede boliger til dere med eldre hus på stor tomt – enten dere vil rive og bygge nytt, eller sette opp hus nr. 2 på samme tomt. Noen har kanskje tomten klar, men ikke drømmehuset? De nyeste husmodellene våre ser du under her, og husk at vi har dyktige arkitekter som kan tilpasse tegningene etter dine krav og ønsker. Vi bygger den eneboligen du vil ha!

For mer informasjon om våre husmodeller og prosessen – ta kontakt post@fjogstad-hus.no eller ring 51 97 17 00.

Funkisinspirert hustype med hybel

Hoveddel og hybel med adskilte innganger, flere overbygde uteplasser, store vinduer i begge etasjer og tydelige private og sosiale soner.

195,5 m2 BRA – 3 soverom
Les mer her


Familievennlig enebolig

Enebolig med stor stue, plass til mange rundt spisebordet og lys inn fra tre sider, flere overbygde uteplasser og separate soveromsoner med nærhet til egne bad.

144,8 m2 BRA – 3 soverom
Les mer her


Fleksibel enebolig med stilig funkispreg

Innholdsrikt hus med tre soverom i varierende størrelser, egen stue, bad, vaskerom og egen bi-inngang. En særdeles romslig og luftig hall med gjennomlys og stor garasje med bod innerst.

196 m2 BRA – 4 soverom
Les mer her


Stilren enebolig med gjennomlys i begge etasjer

Mye lys og gjennomlys i begge etasjer og flere overbygde uteplasser er viktige stikkord for denne nye eneboligen. Med hele tre stuer blir det enkelt å være sosial, eller trekke seg tilbake når man skulle ønske det.

213 m2 BRA – 4 soverom
Les mer her


Stor, moderne tomannsbolig

Denne tomannsboligen passer godt til flat og stor tomt. Uttrykket er moderne med rene linjer og flater som har kontrastfarger som fremhever de inntrukne partiene. Hver bolig har 4 store soverom.

170 / 217 m2 BRA – 4 + 4 soverom
Les mer her


Kjekk bolig med mange muligheter

En bolig med et rent uttrykk slik at du enkelt kan gi det ditt eget særpreg. Planen er praktisk og gir gode rom. Her har du muligheter for hele fem soverom eller fire soverom og to stuer.

158,6 m2 BRA – 5 soverom
Les mer her


Se alle våre husmodeller her!

small filter icon Filter