Ny og innholdsrik hustype fra Fjogstad-Hus! - Fjogstad Hus

Ny og innholdsrik hustype fra Fjogstad-Hus!

Stor og fleksibel enebolig med stilig funkispreg

På jakt etter en familievennlig hustype som er tilpasset alle faser i livet, og som egner seg perfekt på en flat tomt? Våre arkitekter har nettopp utviklet en enebolig med en rekke smarte og funksjonelle løsninger, og ikke minst: stilig særpreg.

Denne hustypen har to etasjer, som begge vil få et godt gjennomlys. Planløsningen gir deg alle de rom som er nødvendige for at liten og stor i familien skal trives både sammen og alene. Utvendig får du et spennende eksteriør med variasjon i materialvalg, og alt ligger til rette for det gode uteliv med delvis overbygd terrasse og balkong i 2. etasje og mulighet for egen uteplass på bakkeplan.

Er du interessert i å vite mer om denne eller andre av våre hustyper? Ta kontakt med Tom Erik Maldal på 905 87 799!

Her kan du få heis!
Dette er en innholdsrik hustype. I første etasje kommer blant annet tre soverom i varierende størrelser, egen stue, bad, vaskerom med mulighet for god benkeplass og egen bi-inngang, en særdeles romslig og luftig hall med gjennomlys og stor garasje med bod innerst. Det er også tilrettelagt for installering av heis fra 1. til 2. etasje hvis det i dag eller en gang i fremtiden skulle være behov for det. Merk også at gjestetoalettet ligger på reposet ved trappen, en smart og praktisk utnyttelse av boligens areal.

Privat foreldresone
Foreldresoverommet er plassert i 2. etasje. Dette er tilknyttet både eget walk-in-closet og bad, så her får de voksne ha tingene i fred i sin egen private sone av huset. Dette soverommet har også egen utgang til balkongen, som fort kan bli favorittstedet for en rolig start på dagen og morgenkaffe.

Stuen og kjøkkenet i 2. etasje er i utgangspunktet planlagt som en åpen løsning, og er til sammen nesten 64 m2. Fra kjøkkenet får du utgang til terrassen, som får et overbygg der familien kan samles også på de dager der sola ikke skinner fra skyfri himmel.

Se plantegning av boligen her

small filter icon Filter