Hustype 1618 – kjøp tegningene til manges boligdrøm! - Fjogstad Hus

Hustype 1618 – kjøp tegningene til manges boligdrøm!

Fjogstad-Hus er en av landets eldste og mest anerkjente boligbyggere. Hustypen 1618 er i dag den mest etterspurte, og nå kan du kjøpe tegningssettet og få enkleste vei til å realisere boligdrømmen på egen tomt. Byggefirma velger du helt selv – grip sjansen og sett i gang!

Hustypen 1618 har mange suverene kvaliteter fordelt på nesten 200 m2 og to etasjer. Utvendig er den kjennetegnet av stramme og elegante arkitektoniske linjer kombinert med en rekke smarte løsninger som gir god kontakt mellom inne og ute. Store vindusflater i stue og kjøkken, overbygd uteplass i tilknytning til hage, hagestue og terrasse knytter boligen til uteområdet på en fin måte.

Innvendig får du alt du trenger, og mer til. La oss begynne i 1. etasje, der det er fire gode soverom. Kanskje du vil bruke det ene som hjemmekontor? Den store hallen er det første som møter deg når du kommer hjem. Har du vært på trening eller på familietur i skogen, er det kanskje best å bruke biinngangen og gå direkte inn i vaskerommet. Et bad ligger like ved, svært praktisk hvis du vil rett i dusjen. Hagestuen i denne etasjen kan fort bli hele familiens favoritt og et sted der ungdommen i huset samler vennegjengen.

Se plantegning av huset her.

I 2. etasje finner du et imponerende lyst og luftig oppholdsrom med kjøkken og stue. På kjøkkenet får du god arbeidsplass med utsikt og lys fra store vinduer. Det er ingen problem å ha mange rundt spisebordet, eventuelt ta en rask matbit ved kjøkkenøyen eller morgenkaffe på terrassen. Stuen er romslig og enkel å innrede slik at du får maksimalt ut av lyset som strømmer inn. Her er det også mulighet for ildsted, gjerne plassert som fint blikkfang midt i rommet.

Foreldrene i husstanden får sin egen sone i 2. etasje. Et stort soverom ligger skjermet i det ene hjørnet og får lys inn fra to sider. Et eget foreldrebad og wc ligger like ved, og du får ekstra garderobeplass i gangen ved soverommet.  

I sum er dette en perfekt bolig, skapt for åpenhet, for å samles og for å trives verdifulle timer alene. Ikke rart hustypen 1618 fra Fjogstad-Hus er så manges absolutte førstevalg.


1618 passer på flat tomt. Tegningssettet tilbys til privatpersoner tilknyttet spesifikt gårds- og bruksnummer.

Ta kontakt med Tom Erik Maldal på 905 87 799 eller tom.maldal@fjogstad-hus.no

small filter icon Filter