Taumarkkroken 30

Tau

Sted

151m2

BRA

4

Soverom

 

Taumarkkroken 30

Arkitektur

Boligen vil få en lekker arkitektur med en miks av stående og liggende kledning samt vinduer fra gulv til himling. Med få detaljer vil de være tidløse, men likevel ha et særegent uttrykk. De store vindusflatene gjør at du får både mye lys og ikke minst utsikt inn i boligen. Det er også gode og lune uteplasser. I underetasjen er det utgang fra hagestuen eller soverommet og direkte til hagen. Det er ikke bare arkitekturen som er bra i denne boligen, løsningene er tilpasset hele livsløpet, fra småbarnsfamilie til mor og far skal bo alene i boligen i Taumarkkroken.

Meget godt utnyttet bolig

Boligen er på 151 kvm i BRA, 138 i P-Rom kvm, og den er særdeles godt utnyttet. Du parkerer i garasjen og går inn i den praktiske biinngangen, som også er vaskerommet. Perfekt når våte barn kommer hjem fra skolen og henger av seg regntøyet. Videre går du inn i gangen og setter fra deg dokumentmappen på kontoret, eller boligens fjerde soverom. Deretter hjelper du til med siste innspurt på middagsmaten før dagens opplevelser blir diskutert rundt middagsbordet. Og må poden plutselig på do under måltidet, er det veldig praktisk med bad like ute i gangen. Etter maten rydder dere og spiser jordbær med fløte på terrassen utenfor kjøkkenet.

I etasjen under stikker du ned til soverommet ditt og skifter fra jobbklærne i den praktiske walk-in garbedroben. Så tar du snarveien inn på badet for å sjekke at frisyren fortsatt er på plass. I hagestuen har eldstemann fått besøk av noen kamerater, så her koser de seg med FIFA 19. De to andre soverommene her nede er ryddet, med unntaket av den ene esken som du bærer over i boden. Greit med litt lagringsplass. Så, endelig, tid for hobby. Du tar på tøflene og stikker ned i den store boden under garasjen for å gjøre klar kajakken til kveldsturen på sjøen. Deilig.

Standard:

Flytt rett inn
Det blir trivelig å bo her i Taumarkkroken. Og det beste med alt er at du kan ta med deg møblene og flytte rett inn. Om du ønsker er det også mulig å gjøre malerarbeidet og legge gulvet selv. Standarden er god og det leveres kjøkken fra Norema i type Areal Hvit. Her er det selvsagt også muligheter for oppgradering som tilvalg om du skulle ønske det. Mulighetene er mange. Her kan du påvirke og gjøre tilvalg slik at du får akkurat den boligen du drømmer om.

Boligen leveres bl.a. med følgende:
– Kjøkken fra Norema med hvitevarer
– Vannbåren varme
– Balansert ventilajon
– Muligheter for egeninnsats

Fyring/Oppvarming:

Vannbåren fjernvarme, ellers elektrisk.
Den vannbårne varmen leveres i følgende rom:
1. etg: Bad, vaskerom, kjøkken, stue og gang.
U. etg: Bad.

Beliggenhet:

Landlig, naturlig og sentralt
Taumarkkroken ligger fint til på høyden Taumarka med utsikt mot Tau og Jørpeland, samt nydelig natur og ned mot Nordvatnet. Flere har allerede flyttet inn her, og nå legger vi ut en ny bolig for salg. Denne har beliggenhet i front av prosjektet med luftig utsikt fra stuen. Det er opparbeidet lekeplasser og du flytter inn i et nyetablert felt med kjekke naboer.

På Tau finner du det du trenger. Her er skole, videregående, butikker og ikke minst så ligger knutepunktet mellom Ryfylke og Stavanger akkurat her. I allefall enn så lenge. Om en stund er tunnellen ferdig og da tar bilturen til byen ikke mer enn drøye 20 minutter. Så kanskje det er den rette tiden å etablere seg akkurat her? Nær sjøen, nær naturen og i en splitter ny bolig.

Kort vei til alt du trenger
Taumarkkroken har en sentral plassering på Tau og få minutter unna ferjeleiet får du både i pose og sekk når du flytter til Taumarkkroken. Flott utsikt, kort vei til en rekke naturopplevelser og ikke minst alt du trenger av butikker og servicetilbud innen kort rekkevidde. Turen med ferjen til Stavanger tar 40 minutter. Akkurat nok tid til å nyte en kaffe mens du oppdaterer deg på dagens ferske nyheter eller slår av en prat med naboen.

Tau er et tettsted i rivende utvikling. I sentrum opparbeides det turstier rundt hele Krossvatnet. Allerede kan innbyggerne nyte parken og oppleve ulike utstillinger og kultur i låven. I sentrum finner du også dagligvare, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Og trenger dere noe du ikke finner her, så er det ikke mer enn drøye 13 minutter med bil før dere er på Jørpeland. Her er alt dere trenger og litt til.

Arbeidet med undersjøisk tunnell mellom Stavanger og Solbakk er kommet langt. Det betyr ferjefritt vegsamband mellom Ryfylke og Nord-Jæren. Dette vil korte ned reisetiden for dere som jobber i Stavanger, Forus eller Sandnes. Prosjektet skal, etter planen, åpnes i slutten av 2019.

Adkomst:

Når en kommer til rundkjøringen på Tau tar en av mot nord, skiltet til Fiskå. Tauramarka ligger på venstre side etter et par minutters kjøring.

Parkering:

Carport med stor bod under carport

Overtakelse:

Boligene kan leveres ferdig klar for maler 210 dager etter at oppstartsmøte med selger er utført og signert.

Byggemåte:

Tre og mur, se forøvrig leveransebeskrivelse

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Klara Marie Fiskå

Klara Marie Fiskå

971 70 390
ryfylke@em1sr.no

Snakk med oss

small filter icon Filter