• Bed 4 Soverom
  • Price 5 690 000,-
  • location Byhaugen/Tasta
  • Price 127 BRA
Snarveien 2, Stavanger, Norge

SNARVEIEN 2 – KUN 1 IGJEN!

Tomannsboligen i Snarveien 2 blir bygget etter TEK 17 og har et moderne preg, med en innholdsrik planløsning fordelt over tre plan. Kjekk beliggenhet med kort vei til Stavanger sentrum. Boligene vil få romslig garasje med god bodplass i underetasjen. Innholdsrik planløsning med hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom. Utvendig vil det bli royalimpregnert kledning med sort aluminium takrenner. Vindu og dører vil også få sort aluminium utvendig.

Begge boligene blir bygget med balkong ut fra stue/kjøkken delen i andre etasje, og vil ha hver sin andel uteområde av fellestomten. Det vil bli lagt fliser på gulv på våtrom og veggfliser i dusjsonen. Parkett er ikke inkludert, men kan velges som tilvalg. Se egen beskrivelse, samt tilvalg.

Området rundt er veletablert og består hovedsaklig av eneboliger. Begge boligene vil ha hovedsoverom med direkte adkomst til eget bad i andre etasje. I tillegg vil det være 3 soverom og en ekstra stue i første etasje.

 

Beliggenhet

Boligene ligger med sentral beliggenhet i attraktive omgivelser på Byhaugen/Tasta. Herfra er det kort vei til blant annet butikker, konditori og offentlig transport. Stavanger sentrum og dets fasiliteter ligger en 20 minutters spasertur unna. Kort vei til skole, lekeplasser, idrettsanlegg og barnehager. Like i nærheten ligger også flotte turområder som Stokkavannet og områder rundt Byhaugen. God offentlig kommunikasjon fra Randabergveien.

Solforhold og uteområder

Boligene får sør-vestvendte uteområder med gode solforhold. Det vil bli plass til biloppstillingsplass på felles tomt.