Snarveien 2

Byhaugen / Tasta

Sted

127m2

BRA

4

Soverom

 

SNARVEIEN 2 – SOLGT

Tomannsboligen i Snarveien 2 har et moderne preg, med en innholdsrik planløsning fordelt over tre plan. Kjekk beliggenhet med kort vei til Stavanger sentrum. Boligene vil få romslig garasje med god bodplass i underetasjen. Innholdsrik planløsning med hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom. Utvendig vil det bli royalimpregnert kledning med sort aluminium takrenner. Vindu og dører vil også få sort aluminium utvendig.

Begge boligene blir bygget med balkong ut fra stue/kjøkken delen i andre etasje, og vil ha hver sin andel uteområde av fellestomten. Det vil bli lagt fliser på gulv på våtrom og veggfliser i dusjsonen. Parkett er ikke inkludert, men kan velges som tilvalg. Se egen beskrivelse, samt tilvalg.

Området rundt er veletablert og består hovedsaklig av eneboliger. Begge boligene vil ha hovedsoverom med direkte adkomst til eget bad i andre etasje. I tillegg vil det være 3 soverom og en ekstra stue i første etasje.

Beliggenhet

Boligene ligger med sentral beliggenhet i attraktive omgivelser på Byhaugen/Tasta. Herfra er det kort vei til blant annet butikker, konditori og offentlig transport. Stavanger sentrum og dets fasiliteter ligger en 20 minutters spasertur unna. Kort vei til skole, lekeplasser, idrettsanlegg og barnehager. Like i nærheten ligger også flotte turområder som Stokkavannet og områder rundt Byhaugen. God offentlig kommunikasjon fra Randabergveien.

Solforhold og uteområder

Boligene får sør-vestvendte uteområder med gode solforhold. Det vil bli plass til biloppstillingsplass på felles tomt.

Bygninger

Tomannsbolig

Byggemåte

Støpt betonggulv i underetasje.
Støpt betongdekke mellom underetasje og 1.etasje.
Trebjelkelag mellom 1.etasje og 2.etasje.
Utvendig kledning bolig: Stående dobbelfalset kledning 19×148 med frest spor, Royal impregnert grå.
Tak: 1 lags papptekking.
Balkong: 28 mm terrassebord. Tett rekkverk på sidene og glass i front.
Innvendige dør- og vinduslister i boligrom: grunnet hvit.
Listefritt i himlinger.
Fotlister grunnet hvit.
Takrenner i aluminium sort.
Vinduer er alu belagt i RAL 9005. Karmer malt svart innvendig og utvendig. Innvendige foringer er hvite.
Ytterdør: Nordan Linjalen farge rød ncs-s2570-y90r.
Innerdører: Hvite slette med hvite karmer.
Balkongdør er alu belagt i RAL 9005. Karmer malt svart innvendig og utvendig. Innvendige foringer er hvite.
Trapp: Åpen trapp med vanger, trinn og rekkverk i grunnet hvit. Rekkverk med stålspiler.
Garasjeport: Slett alu port med motor og fjernkontroll. Farge RAL 9005

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 191 kvm
U.Etasje: P-ROM: 0. S-ROM: 64: Garasje og bod.
1.Etasje: P-ROM: 64: hall, stue, vaskerom, bad, 3 soverom.
2.Etasje: P-ROM: 63: stue/kjøkken, bad, soverom.

Da boligene ikke er oppført, har megler ikke hatt mulighet til å måle areal. Oppgitte arealer baserer seg utelukkende på arkitekts beregninger.

Garasjeareal er inkludert i oppgitt BRA.

Innhold

U.Etasje: Garasje, bod/teknisk rom.
1.Etasje: Hall med garderobe, stue, bod/vaskerom, bad, 3 soverom.
2.Etasje: Stue/kjøkken med utgang til balkong, bad, soverom.

Standard

Boligene i Snarveien 2 blir bygget etter TEK 17 og har et moderne preg, med en innholdsrik planløsning fordelt over tre plan.
Begge boligene blir bygget med terrasse ut fra stue/kjøkken delen i andre etasje, og vil ha hver sin andel uteområde av fellestomten. Det blir lagt opp til enten parkett eller flis på gulvflater, se egen beskrivelse, samt tilvalg.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning blir levert fra Norema. Hvitevarer medfølger ikke. Grohe kjøkkenkran med høy tut. Opplegg til oppvaskmaskin, inkl. waterguard med gulvføler.
Bad: Leveres fra Sig Halvorsen. Grohe servantbatteri. Hilde 60 og Hilde 120 cm baderomsmøbel. Vegghengt toalett, monolith veggramme, seven d veggskål, lett plastsete. Grohe termostat dusjbatteri og dusjsett.
Sanitærutstyr: Oso 200 liter vvb. Rør i rør skap. Vann og avløp til vaskemaskin. 1 stk utvendig kran med kaldt vann.
Boligene leveres klar for gulvlegging og sparkling/maling.

Boligen kan kjøpes med tilvalg:
Malerpakke vegger og himling sparkles og males. Kr. 135.720,-
Parkett Eik, 3-stavs, hvit matt lakk. Kr. 46.700,-
Hvitevarer Siemens induksjonstopp, kombiskap, oppvaskmaskin og stekeovn. Kr. 41.274,-
Innvendig belysningspakke I henhold til tilbud fra elektriker. Kr. 20.558,-

Utstyr

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Oppvarming

Klargjort for fremtidig ildsted. Pipe monteres på yttertak. Ildsted er ikke inkludert.

Parkering / Garasje

Boligene har romslig garasje, samt parkering i gårdsrom.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse innen overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål.

Faste, løpende kostnader

Faste løpende kostnader som vil påløpe etter ferdigstillelse:
Strøm
Kommunale avgifter
Villa- og innboforsikring
Tv/internett

Betalingsplan

Kr. 100.000,- ved kontraktsignering, resten innbetales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Det tas forbehold om at søknad om igangsetting blir godkjent innen utgangen av 2018 og at begge boenhetene er solgt før byggingen startes. Selger kan dog velge å starte byggingen før begge enhetene er solgt.
Det vil etableres et sameie med noe fellesareal som skal vedlikeholdes, samt opprettes vedtekter.

Planlagt overtagelse

390 dager etter godkjent søknad om igangsetting.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 28
Bruksnr: 260

Megler ansvarlig

Snakk med oss

small filter icon Filter