Skarbekken: Nye eneboliger med tre og fire soverom på Jørpeland.

Skarbekken

Jørpeland

Sted

152.1m2

BRA

4

Soverom

Skarbekken: 10 nye boliger!

Innhold

B1.10 (5 stk.)
– Boligene er innholdsrike med smart og praktisk planløsning. De går over to etasjer.
– I underetasjen er det hovedinngang med hall og trappegang, to romslige boder, bad, vaskerom, gang og tre soverom.
– Hovedetasjen inneholder stor stue med åpen kjøkkenløsning. Fra kjøkkenet er det utgang til en solrik terrasse. Videre i hovedetasjen har man et soverom og et bad. Fra soverommet er det direkte adkomst til badet.
– Hver bolig har carport under terrassen.

B1.11 (5 stk.)
– Boligene er innholdsrike med smart og praktisk planløsning. De går over to etasjer.
– I underetasjen er det gang/ trappehall, to soverom, romslig bod, teknisk rom, bad og hagestue.
– Hovedinngangen til boligen er i hovedetasjen. Her kommer man inni en hall/ entre’. Videre har man bad/ vaskerom, kjøkken, stue og et soverom.
– Utvendig er det carport med sportsbod i enden.

Standard

Meget innholdsrike og praktiske eneboliger.  Boligene i bakerste rekke, B1.10 har fire soverom og to bad. Boligene i fremste rekke, B1.11 har tre soverom og to bad. Stua i hovedetasjen er romslig med store vindusflater i front, som gjør det enkelt å nyte den fantastiske utsikten over ryfylkebassenget og byen. Boligen blir levert med med kjøkken og ferdige bad. Tidløst Norema kjøkken med hvite fronter, kjøkkenøy og godt med skap- og benkeplass. Med på kjøpet følger også hvitevarer fra Whirlpool. Keramisk topp, oppvaskemaskin, kombinert kjøleskap og frys, samt Bi- ovn komfyr.

Badet blir ferdig levert med baderomspanel på vegger og belegg på gulv. Baderomsinnredning fra Kokaas Rør AS. Begge bad vil få montert Linn tone hvit, matt 120 cm. servant med skap, speil og lys. Opplegg til vaskemaskin blir montert på bad i i 1. etasje. Som prikken over i-en vil fotlister være lakkerte eikelister, en lekker detalj som går igjen i hele boligen. Det vil også bli montert en lekker vedovn med stålpipe i hovedetasjen.

Fra kjøkkenet er det utgang til en stor og herlig terrasse med god plass til sittegruppe og grilling. Ikke minst kan en sitte å nyte panoramautsikten og gode solforhold herfra.

Utvendig har boligen et moderne og pent design. Det er carport med inngang til bod som har god lagringsplass. Boligen har alle de kvaliteter en barnefamilie leter etter, samt den ligger i et området perfekt tilrettelagt for gode oppvekstvillkår. Boligene leveres klar for maling og gulvlegging.

Beliggenhet

Benytt muligheten til å få deg enebolig i et av Strands mest spennende og flotte boligområder. Boligene er velplassert i Skarbekken boligfelt, like ovenfor attraktive Førland. Her legges alt til rette for at barnefamilier skal trives og bo godt. Det vil bli bygget barnehage like i nærheten og veien er kort og trygg til skoler og idrettsanlegg. I tillegg har man enkel adgang til herlig turterreng i skog og mark rett ut døra.

Fra alle boligene vil man få en fantastisk utsikt over Jørpeland og fjorden. Her får man at man kan ønske seg.
Jørpeland sentrum finner man ca. 2 kilometer fra boligene. Byen har et bredt utvalg av dagligvareforretninger, her er også handlesenter, kino, bowling, restauranter og mye annet som er hyggelig å ha i nærheten.

Bebyggelse

Hele Skarbekken boligområde er bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leiligheter.

Byggemåte

Bygningen er oppført i tre og betong.
Se vedlagt leveransebeskrivelse og situasjonskart.

Areal

BRA: 131 kvm. (B1,10)
BRA: 141 kvm. (B1,11)

Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom, foruten boder.

Utstyr

– Integrerte hvitevarer på kjøkken.
– Vedovn.
– Det vil bli montert panelovner på soverom og i stue.
– Varmekabler i gulv på begge bad.
– Carport med bod

Ventilasjon

Villavent med balansert ventilasjon.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.

Tomten

Eiet tomt. Tomtene varierer i størrelser fra 308- 429 kvm og vil bli levert grovplanert, klart til å legge plen på fremsiden, og det vil bli gruset på baksiden.

Høydeforskjeller opptas med mur eller skråninger.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Ikke fastsatt pt.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest vil bli gitt før overtagelse.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål, og ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 47 Bnr. 729, 730, 731, 732, 733, 735, 736, 737, 738 og 739 i Strand kommune.

Oppgjør

– Det betales 10% av kjøpesum ved kontraktssignering. Resterende betales ved overtagelse.
– Kjøpesummen indeksreguleres fra 15 oktober 2014 frem til oppstart betongarbeid.
– Refusjonskrav til kommunen betales i sluttoppgjøret med fastpris kr. 20 950,- pluss kr. 523,- per kvm.

Forbehold

Det tas forbehold om byggetillatelse.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/presentasjon.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1130
Gårdsnr: 47
Bruksnr: 729

http://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=55863625&q=Skarbekken

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    small filter icon Filter