Skarbekken: Nye eneboliger med tre og fire soverom på Jørpeland.

Skarbekken

Jørpeland

Sted

152.1m2

BRA

4

Soverom

6 250 000

pris

Skarbekken: Enebolig med mange muligheter – kun 1 ledig!

Det er fremdeles muligheter for kundetilvalg på overflater – ta kontakt i dag for å sette ditt eget preg på boligen før innflytting!

Skarbekken boligfelt er et av Strands mest spennende og flotteste boligområder. Her, like ovenfor attraktive Førland, ligger alt til rette for at barnefamilier skal trives og bo godt. Det vil bli bygget barnehage like i nærheten og veien er kort og trygg til skoler og idrettsanlegg. I tillegg har man enkel adgang til herlig turterreng i skog og mark like ved.

Fleksibilitet i planløsning er viktig når du skal velge ny bolig for deg og dine. Det kan være at familien vokser, ungdommer som vil ha sin egen stue, nesten voksne som flytter ut og så videre. Disse eneboligene i Skarbekken leveres i utgangspunktet med fire soverom og to stuer, men du kan med enkle grep få både ett og to ekstra soverom. Eller kanskje hjemmekontor?


Funksjonalitet i praksis
Praktiske løsninger preger disse boligene. Separat vaskerom og to bad gjør det enkelt å holde orden i hverdagen, og at alle slipper til i dusjen selv på travle morgener. Foreldresoverommet får en meget god garderobeløsning, og med to boder er du sikret lagringsplass.


Store vindusflater – mye lys og utsikt
Kjøkkenet har en smart plassering når du kommer hjem med fulle handleposer – her er det kort vei fra carport til kjøleskap. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen er ideell for deg som like å være sosial når du lager mat. De store vinduene skaper en lys og lett atmosfære i hele rommet, og gjør at utsikten over Jørpeland og fjorden blir en naturlig del av hverdagen.


Godt og sosialt utendørsareal
Terrassen er lett tilgjengelig fra kjøkkenet, perfekt for de dager der maten skal nytes utendørs. Sammen utgjør utearealet på øverste plan og terrassen en fin oppholdssone for hele familien og gjester. I tillegg får du utendørsareal ut fra 1. etasje – her er det mye å glede seg til.

Les mer på finn.no

Beliggenhet

Jørpeland sentrum ligger ca. 2 kilometer fra boligene. Her er det et bredt utvalg av dagligvareforretninger, pluss handlesenter, kino, bowling, restauranter og mye annet som er hyggelig å ha i nærheten.


Bebyggelse
Hele Skarbekken boligområde er bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leiligheter.

Byggemåte
Bygningen er oppført i tre og betong. For komplett leveransebeskrivelse, romskjema og tilvalgsmuligheter, ta kontakt.

Areal

BRA: 151 kvm. (B1,11)

Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom, foruten boder.

Oppvarming

  • Prosjektet baserer seg på elektrisk oppvarming kombinert med ildsted.
  • Det monteres synlig ventilert stålpipe med gjennomføring i yttertak.
  • Det monteres ildsted type Westfire36. Glassplate oppå parkett.
  • Varmekabler i våtrom.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.

Tomten

Eiet tomt. Tomtene varierer i størrelser og vil bli levert grovplanert, klart til å legge plen på fremsiden, og det vil bli gruset på baksiden.

Høydeforskjeller opptas med mur eller skråninger.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Ikke fastsatt pt.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest vil bli gitt før overtagelse.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål, og ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 47 Bnr. 736, 737, 738 og 739 i Strand kommune.

Oppgjør

– Det betales 10% av kjøpesum ved kontraktssignering. Resterende betales ved overtagelse.
– Refusjonskrav til kommunen betales i sluttoppgjøret med fastpris kr. 20 950,- pluss kr. 523,- per kvm.

Forbehold

Det tas forbehold om byggetillatelse.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/presentasjon.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Megler ansvarlig

Snakk med oss

    yes

    small filter icon Filter