Skadbergtunet B9

Sola

Sted

123m2

BRA

UTSOLGT!

 

Kort om eiendommen:

Effektive boliger med gode uteplasser. Fra første etasje har du utgang til din egen hage. Her ligger alt til rette for familiekos, grilling på lune sommerdager, lek og hygge. Invitér naboen over på et slag krokket, kos dere i solen og nyt lange sommerkvelder i godt lag. Fra andre etasje har du i tillegg tilgang til terrasser på begge sider. Her har du gode uteplasser med utgang fra stuen og kjøkkenet. Solrikt og veldig behagelig.

Fellesområder

Litlaberget har mange flotte fellesområder og lekeplasser. Feltet ligger like ved grøntdraget som går fra fotballbanen via lekeplasser til Kjerrberget. Grøntdraget er trygt for små barn da det ikke er noe trafikk her. Det vil også komme flere lekeplasser med ulike typer lekeapparat. Samtidig er det også et utall spennende utfordringer i og rundt skolens flotte uteområder. Området er tilrettelagt for familier i alle livets faser og det er kort vei til lek for de minste og selvfølgelig kort vei til tur-områder for de store.

Aldri langt unna!

Du er i nærheten av det aller meste på Litlaberget. Skolen et steinkast unna, Forus, Sola sentrum, Sandnes og Stavanger. Behagelig enkelt og ikke minst veldig effektivt!

Skole og fritid

Skadberg skole, Sola Ungdoms-skole, Sola videregående ligger alle i gåavstand fra Litlaberget. Nye Skadberg skole for 1-7 klasse ligger få minutter unna boligen. Skolen er oppført med en stor flerbrukshall. I tillegg er Åsenhallen, idrettsanlegget og flere barnehager like i nærheten.

Sentrum

Sola sentrum er ikke mange minutters spasertur unna. Her er det godt utvalg av ulike butikker, café, sushirestaurant, apotek, vinmonopol og mye, mye mer.

Strand

Langs Solakysten er det hele5 kilometer med flotte, hvite sandstrender, øyer, holmer og skjær. Både naturforhold, miljø og fritidstilbud frister til mange spennende aktiviteter.

Innhold:

Innholdsrikt

Boligene på Skadbergtunet er på ca. 130 kvm BRA og går over to innholdsrike etasjer. I første etasje er det to soverom, samt bad og vaskerom. Her er også en stue eller et tredje soverom om dere har behov for det.

I andre etasje finner du ett soverom, bad med mulighet for badekar og ikke minst en gjennomgående stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stuen til balkong på litt over 12 kvm. Det er også utgang til en balkong på 15 kvm fra spisestuen/kjøkkendelen. Boligene er med andre ord meget innholdsrike med løsninger som gjør dem både praktiske og veldig fleksible.

Planløsning

Boligene er meget praktiske og fleksible. Mulighet for hele 4 soverom. 2 bad, ett i hver etasje, stor stue på nesten 50 kvm med åpen kjøkkenløsning, samt utgang til to balkonger. Bod under trapp samt bod i forbindelse med carport. Oppstillingsplass for bil også foran carport. På Skadbergtunet får du 130 meget godt utnyttede kvadratmetre og en bolig som passer aktive familier i en effektiv hverdag.

Standard:

Boligen leveres klare for maler og gulvlegger. Hvis en ønsker boligen nøkkelferdig koster dette 165 000,- (for gulv, gulvlister og malearbeid) Boligene har en gjennomført og god standard med blant anenet to fullverdige bad, kjøkken fra kvalitetsleverandøren NOREMA, vannbåren varme i gulv på begge bad samt gang, stue og sov i 1 etg. Baderomsmøblene leveres med hvit matt front og er fra Foss Bad.

Fyring/Oppvarming:

Vannbåren varme, viftekonvektor og elektrisk.

Beliggenhet:

Perfekt beliggenhet: Fra Bunnprisen kjører du fpå Varabergvegen i ca. fire hundre meter, ta til venstre ved broa, deretter første vei til høyre og boligene ligger på venstre side i den tredje boligrekken.

Ønsker du alt du trenger i nærheten? Nå får du i både pose og sekk. Skadbergtunet ligger solrikt til på Sola

– et av regionens mest sentrale og attraktive område. Skadbergtunet ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Forus, Sandnes, Stavanger og Tananger.

Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også sykkelstier, slik at man enkelt kommer seg effektivt frem, selv uten bil. Skadbergfeltet er pent opparbeidet med flere lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, balløkker og mye annet spennende. Det er også kort vei til Åsen og idrettsanlegget med idrettshall, flere fotballbaner, turnhallen, løpebane og ballbinger.

Skadbergtunet (Boligadressen til boligene er Litlabergarmen 34 til og med 48) på Litlaberget. er samme typer boliger som i populære B7 og B8, men med mer inntrukken beliggenhet. Boligene grenser til fellesareal og grøntdrag og ligger fint til på feltet. Feltet består av 8 boliger.

Parkering:

Carport med bod.

Overtakelse:

Boligen kan leveres ferdig tre måneder etter inngått handel.

Byggemåte:

Tre og mur – se egen beskrivelse.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

http://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=83389907&q=Skadbergtunet

www.litlaberget.no

Snakk med oss

small filter icon Filter