Skadbergtunet B4

Sola

Sted

159m2

BRA

4-5

Soverom

Fra 5 215 000,-

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

Litlabergarmen 19

solgt

   


Litlabergarmen 21

BRA: 159 m 2
Soverom: 4

Pris

NOK 5 215 000

Litlabergarmen 23

BRA: 159 m 2
Soverom: 4

Pris

NOK 5 215 000

Litlabergarmen 25

solgt

   


Litlabergarmen 27

solgt

   


 

Praktiske familieboliger med sentral beliggenhet på Sola

Ønsker du alt du trenger i nærheten? Nå får du i både pose og sekk. Skadbergtunet ligger solrikt til på Sola – et av regionens mest sentrale og attraktive område. Skadbergtunet ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Forus, Sandnes, Stavanger og Tananger. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også sykkelstier, slik at man enkelt kommer seg effektivt frem, selv uten bil. Skadbergfeltet er pent opparbeidet med flere lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, balløkker og mye annet spennende. Det er også kort vei til Åsen og idrettsanlegget med idrettshall, flere fotballbaner, turnhallen, løpebane og ballbinger. Nå selger vi felt B4, Litlabergarmen 19-27 på Sola. Dette er samme boliger som i populære B1, B10, B2 og B3.

Effektive og romslige boliger

Familieboligene har innholdsrike planløsninger, stor innbydende stue og ikke minst en form som skiller boligene ut fra mengden. Spennende arkitektur, fasader som brytes av store vindusflater gir et bomiljø som er trivelig og lyst. Boligene er tilpasset familier i alle livets faser. Nyt følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig. Selvfølgelig må du svinge malerkosten en gang i ny og ne. Gresset i hagen din må også klippes, enten av deg, eller plenklipperroboten din. Men behovet for vedlikehold på disse rekkehusene er betydelig mindre enn på en eldre enebolig. Tiden du sparer på dette nyter du sammen med familie og venner i ditt nye hjem.

Planløsning

Boligene er på 159 meget praktiske og fleksible kvadratmeter. Fire soverom, med mulighet for fem. To bad, ett i hver etasje, Stor stue på over 50 kvm med åpen kjøkkenløsning, samt utgang til balkong fra stuen. Hagestue med utgang til utearealet. Parkering i carport med sportsbod på rundt 5 kvm. Oppstillingsplass for bil også foran carport. På Skadbergtunet B4 får du med andre ord en bolig som passer aktive familier i en effektiv hverdag.

Området

Faktisk så er det aller meste like i nærheten av boligene på Skadbergtunet. Sola sentrum noen få pedaltråkk unna, Sandnes og Stavanger en kjapp biltur. Du har med andre ord kort vei til alt du trenger enten det er dagligvarer, en rekke arbeidsplasser, barnehager, idrettsanlegg og ikke minst barneskole. Den ligger like ved og gir små bein en trygg og god skolevei. Men nesten like behagelig og trygt som kort skolevei er turen til Forus hvis du arbeider der. En kjapp sykkeltur og du er på plass. Uten kø og mas. Det er enkelt å bo midt i smørøyet!

Det meste i gangavstand

Like i nærheten av boligfeltet finner du et godt utvalg av dagligvarehandler og butikker. Nærmest ligger Bunnpris Skadberg, i 9 minutters gangavstand eller en 2 minutters kjøretur om du vil. Tar man turen inn til Sola sentrum, vil man også finne et godt utvalg av butikker, blant dem Kiwi, Rema 1000 og Coop Mega. Vinmonopolet og utvalgte restauranter som Sola Pizza og Kebab, Sola Mæf og Snadderbua er også noe av det man kan finne i Sola sentrum.

Megler ansvarlig
Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss

small filter icon Filter