Sola: Nye leiligheter med gode planløsninger i Skadbergparken delfelt B6.

Skadbergparken B6

Sola

Sted

92 – 108m2

BRA

2-3

Soverom

Fra 4 250 000

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

11

solgt

   


12

solgt

   


13

solgt

   


14

solgt

   


15

solgt

   


16

solgt

   


17

solgt

   


18

solgt

   


19

BRA: 108 m 2
Soverom: 3
Etasje: 1

Pris

NOK 4 500 000

21

solgt

   


22

solgt

   


23

solgt

   


24

solgt

   


25

solgt

   


26

solgt

   


27

solgt

   


28

solgt

   


29

solgt

   


31

solgt

   


32

solgt

   


33

solgt

   


34

BRA: 92 m 2
Soverom: 3
Etasje: 3

Pris

NOK 4 250 000

35

solgt

   


36

solgt

   


37

solgt

   


38

solgt

   


39

solgt

   


 

Sola: Skadbergparken B6 – innflyttingsklare leiligheter

Innhold:

Leilighetene i Skadbergparken på Sola innbyr til gode opplevelser. Ute som inne. Gode uteplasser og balkonger. Her ute nyter du lune sommerkvelder med en god bok eller i godt selskap. Og skulle det vestlandske været slå seg vrang kan du kose deg inne i leilighetene.

Skadbergparken ligger i skjæringspunktet mellom natur og storbykulturen, akkurat der de fleste ønsker å bo. Her kommer leiligheter i grønne områder, der arbeidsplassen din eller byen er et fingerknips unna. Tenkt på å flytte inn hit når anledningen nå byr seg?

– 27 moderne leiligheter
– Størrelser fra 68 – 108 m2 BRA
– Sør/vest vendte balkonger
– Store balkonger – de største på 31 m2
– Parkering i lukket anlegg og heis til leilighetene
– Ingen svalganger – tre trapperom
– Kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
– Fjernvarme med vannbåren gulvvarme
– Gjennomført og god standard

Standard:

Utvendig blir Skadbergparken på Sola et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Men kanskje enda viktigere er din nye leilighet. Har har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse.

Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer fjernvarme med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, bad og gang. Det blir flott kjøkkeninnredninger fra Norema, og kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens, platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.

Baderommene har fliser på vegger og gulv. Porselensflisene på gulvet måler 33×33 cm og leveres i Iside Nero. I dusjen er det samme typer fliser med med 10×10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20×50 cm og i hvit blank utførelse.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs eik plank hvitpigmentert parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Det finnes også flere muligheter enn det som er nevnt her. Du vil i tilvalgsprosessen kunne bestille ytterligere farger og materialvalg mot vederlag. Vi velger likevel å tro at våre standarder dekker de fleste sitt ønske og behov. Lykke til i prosessen med å forme ditt nye hjem.

Fyring/Oppvarming:

Leilighetene er tilknyttet Lyse Neo AS sin fjernvarmesentral, og leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, i tillegg til vannbåren varme i utvalgte rom.

Beliggenhet:

Prosjektet ligger solrikt og lunt til mellom Skadbergnuten og Kjerrberget, solas høyeste fjelltopp. I og rundt prosjektet opparbeides det flotte grøntareal. Her bor du i grønne omgivelser med kort vei til de gode naturopplevelsene.

Adkomst:

Fra Forusbeen, kjør opp Varabergvegen, ta til høyre inn Skadbergveien. Prosjekttomten ligger på høyre side og er merket med byggeplassskilt.

Parkering:

Alle leilighetene har 1 egen oppmerket parkeringsplass, og 1 bod, i underetasjen. I tillegg kommer felles gjeste- og sykkelparkering.

Overtakelse:

Etter avtale med selger. Ved overtagelse skal eiendommen overleveres bygge-rengjort fra entreprenørens hånd, dvs ryddet og støvsugd, men ikke utvasket.

Primærrom beskrivelse:

P-rom /primærareal: Tilsvarer BRA, men er fratrukket boder.
Følgende rom inngår i primærarealet: gang, stue/kjøkken, bad/vask, wc, soverom.

Det gjøres oppmerksom på at det er flere ulike leilighetstyper i bygget, og planløsningen/p-rom vil derav variere.

Diverse:

Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å gi inntrykk av ferdig prosjekt. Markedsføringsmateriell kan inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, innvendig og utvendig. Kjøper er kjent med at møbler, inventar og belysning som ikke er omhandlet i leveransebeskrivelsen ikke er inkludert i kjøpesummen.

Garderober medfølger ikke. Skyvedører til garderobe (kun dører, og ikke garderobeinnredning) innsettes kun i de leiligheter der hvor dette er inntegnet/fremkommer på tegning.

Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom leveransebeskrivelse og tegninger i prospekt/internettside, gjelder leveransebeskrivelse foran prosjekt-tegninger, om de skulle være motstridende. Kjøper kan ikke påberope seg mangel i henhold til leveransebeskrivelse eller tegning når avvik er kjent ved selvsyn på eiendommen før handel ble inngått.

Eventuell transport av kontraktsposisjon til ny kjøper forutsetter godkjennelse av selger. Transport senere enn 2 måneder før ferdigstillelse vil ikke bli godkjent. Transportgebyr utgjør kr. 100.000,-. Dette gebyret belastes opprinnelig kjøper.
Ved innlevering av «bindende kjøpstilbud» er kjøper bundet når avtalen er innlevert megler. Selger er bundet av aksepten når selger skriftlig har akseptert samme avtale.

Kjøper må fremlegge skriftlig bekreftelse på finansiering av hele kjøpesummen senest 14 dager etter underskrift av kjøpekontrakt.

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til og med overtagelsen. Etter overtagelsen tegner kjøper egen forsikring.

Hvitvasking: Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde fra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner.
Kjøper må være forberedt på at det vil pågå byggearbeider i blokken og på området forøvrig etter innflytning.

All ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy risiko og er forbudt.

www.skadbergparken.no

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    small filter icon Filter