Sola: Nye leiligheter med gode planløsninger i Skadbergparken delfelt B6.

Skadbergparken B6

Sola

Sted

92 – 108m2

BRA

2-3

Soverom

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

11

solgt

   


12

solgt

   


13

solgt

   


14

solgt

   


15

solgt

   


16

solgt

   


17

solgt

   


18

solgt

   


19

solgt

   


21

solgt

   


22

solgt

   


23

solgt

   


24

solgt

   


25

solgt

   


26

solgt

   


27

solgt

   


28

solgt

   


29

solgt

   


31

solgt

   


32

solgt

   


33

solgt

   


34

solgt

   


35

solgt

   


36

solgt

   


37

solgt

   


38

solgt

   


39

solgt

   


 

Sola: Skadbergparken B6 – utsolgt!

Innhold:

Leilighetene i Skadbergparken på Sola innbyr til gode opplevelser. Ute som inne. Gode uteplasser og balkonger. Her ute nyter du lune sommerkvelder med en god bok eller i godt selskap. Og skulle det vestlandske været slå seg vrang kan du kose deg inne i leilighetene.

Skadbergparken ligger i skjæringspunktet mellom natur og storbykulturen, akkurat der de fleste ønsker å bo. Her kommer leiligheter i grønne områder, der arbeidsplassen din eller byen er et fingerknips unna.

– 27 moderne leiligheter
– Størrelser fra 68 – 108 m2 BRA
– Sør/vest vendte balkonger
– Store balkonger – de største på 31 m2
– Parkering i lukket anlegg og heis til leilighetene
– Ingen svalganger – tre trapperom
– Kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
– Fjernvarme med vannbåren gulvvarme
– Gjennomført og god standard

Standard:

Utvendig blir Skadbergparken på Sola et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Men kanskje enda viktigere er din nye leilighet. Har har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse.

Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer fjernvarme med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, bad og gang. Det blir flott kjøkkeninnredninger fra Norema, og kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens, platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.

Baderommene har fliser på vegger og gulv. Porselensflisene på gulvet måler 33×33 cm og leveres i Iside Nero. I dusjen er det samme typer fliser med med 10×10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20×50 cm og i hvit blank utførelse.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs eik plank hvitpigmentert parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Det finnes også flere muligheter enn det som er nevnt her. Du vil i tilvalgsprosessen kunne bestille ytterligere farger og materialvalg mot vederlag. Vi velger likevel å tro at våre standarder dekker de fleste sitt ønske og behov. Lykke til i prosessen med å forme ditt nye hjem.

Fyring/Oppvarming:

Leilighetene er tilknyttet Lyse Neo AS sin fjernvarmesentral, og leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, i tillegg til vannbåren varme i utvalgte rom.

Beliggenhet:

Prosjektet ligger solrikt og lunt til mellom Skadbergnuten og Kjerrberget, solas høyeste fjelltopp. I og rundt prosjektet opparbeides det flotte grøntareal. Her bor du i grønne omgivelser med kort vei til de gode naturopplevelsene.

Adkomst:

Fra Forusbeen, kjør opp Varabergvegen, ta til høyre inn Skadbergveien. Prosjekttomten ligger på høyre side og er merket med byggeplassskilt.

 

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    small filter icon Filter