Skadbergparken B4 - Fjogstad Hus

Skadbergparken B4

Sola

Sted

78m2

BRA

2

Soverom

Fra 2 950 000

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

11

solgt

   


12

solgt

   


13

solgt

   


14

solgt

   


15

solgt

   


16

solgt

   


21

solgt

   


22

solgt

   


23

solgt

   


24

solgt

   


25

reservert

   


26

solgt

   


Her kommer det totalt 12 leiligheter fordelt på to etasjer. De blir alle på rundt 78 kvm BRA og med to soverom.

  • 2 soverom
  • Størrelser fra 78 m2 BRA
  • Sør/vest vendte balkonger
  • Balkonger på over 8 m2 i 2. etasje
  • Gode uteplasser i 1. etasje
  • Kvalitetskjøkken fra Norema
  • Gode solforhold
  • Gjennomført og god standard

Leilighetene i Skadbergparken B4

De 12 leilighetene i Skadbergparken B4 er praktisk løst med to soner, med soverom og bad i den ene enden og stue/kjøkken i den andre enden. Altså blir det ro og fred for de som kryper først til køys, mens natteravnen kan se på Netflix uten å bekymre seg for å holde resten av husstanden våken.

Leilighetene i Skadbergparken B4 blir lyse, trivelige og innbydende. Her blir det hvitmalte vegger, store vinduer som slipper inn mye lys og trestavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Her er det mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Kjøkkeninnredningen Atrium (hvit som standard) fra Norema gjør at leiligheten din får et moderne preg. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet kan også leveres med integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Dette er tilvalg.

Baderommene har fliser på gulv og i dusjsone. Flisene på gulvet måler 20×20 cm og leveres i Modena Mineral i fargene sand, grey eller antracite. I dusjen er det samme typer fliser med 10×10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20×40 cm og i hvit blank eller matt utførelse.

Om prosjektet

Utvendig blir Skadbergparken et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Leilighetene i Skadbergparken innbyr til gode opplevelser. Ute som inne. Gode uteplasser og balkonger. Her ute nyter du lune sommerkvelder med en god bok eller i godt selskap. Og skulle det vestlandske været slå seg vrang kan du kose deg inne i leilighetene.

Her har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse. Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer fjernvarme med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, bad og gang.

Megler ansvarlig

Snakk med oss


small filter icon Filter