Skadbergparken B3

Sola

Sted

78m2

BRA

2

Soverom

3 200 000

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

11

solgt

   


12

solgt

   


13

solgt

   


14

solgt

   


15

solgt

   


16

solgt

   


21

solgt

   


22

solgt

   


23

solgt

   


24

solgt

   


25

solgt

   


26

solgt

   


Leiligheter med super uteplass og gode planløsninger!

Skadbergparken B3 ligger så sentralt som det kan bli, uten å være midt i byen. Her kommer leiligheter med gode planløsninger og to soverom. Her er skole og storby bare et kort stykke unna. Meget sentralt, men alikevel med rom for privatliv.

Skadbergparken B3 er et spennende boligprosjekt. Fra leiligheten din er det kort vei til både Forus, Sandnes og Stavanger. I tillegg vil det bli grøntområder rett utenfor døren din. Perfekt for å samle venner og familie til hagefest, eller bare slappe av i solen med en god bok.

Her bor du sentralt!

Sola ligger med kort avstand fra Stavanger, Forus og Sandnes. Ønsker du å bo både praktisk og ikke minst smart, så er leilighetene i Skadbergparken perfekte.

Sola ligger pent plassert midt mellom det meste. Det betyr at du har kort vei til akkurat det du trenger. Området har vært svært populært de siste årene, ikke minst på grunn av de korte avstandene og nærhet til alt. På sykkelsetet er du på Forus i underkant av ti minutter, og i Sola sentrum på bare åtte. Turen til Sandnes tar ikke mer enn et lite kvarter med buss, og det er nesten den samme tiden om du tar turen til Stavanger.

Naturlige oppholdsplasser i grønne og frodige omgivelser

Skadbergparken blir et moderne boligprosjekt som består av totalt sju leilighetsbygg.Leilighetene har variasjoner i både størrelser og planløsninger. På denne måten legger vi til rette for et mangfold av mennesker i ulike livssituasjoner. Arkitektene våre har utviklet løsninger som dekker de fleste behov. Selvfølgelig uten at det blir pregløst og kjedelig – snarere tvert imot. Utvendig får prosjektet en stor, grønn og frodig park til rekreasjon for beboere. Beplantningen vil skape en variasjon gjennom årstidene med sine ulike blomstringstider og farger.

Gjennomført og flott

Leilighetene i Skadbergparken B3 blir lyse, trivelige og innbydende. Her blir det hvitmalte vegger, store vinduer som slipper inn mye lys og trestavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. I tillegg er det fliser på gulvet på bad og i dusjsone. Kjøkkeninnredning fra Norema gjør at leiligheten din får et moderne preg. Her er også muligheter for ulike tilvalg som farger på vegg, andre fronter på kjøkken og fliser på badet. Men da er det smart å være tidlig ute i prosessen.

Megler ansvarlig

Snakk med oss


small filter icon Filter