Skadbergparken B1 - Fjogstad Hus

Skadbergparken B1

Sola

Sted

84 – 94m2

BRA

2-3

Soverom

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

B1-102

solgt

   


B1-103

solgt

   


B1-104

solgt

   


B1-201

solgt

   


B1-202

solgt

   


B1-203

solgt

   


B1-204

solgt

   


B1-301

solgt

   


B1-302

solgt

   


B1-303

solgt

   


B1-304

solgt

   


B1-401

solgt

   


B1-402

solgt

   


B1-403

solgt

   


B1-404

solgt

   


Skadbergparken B1 – utsolgt!

Nå har du sjansen til å sikre deg en fremtid med ny leilighet i et av Solas mest attraktive og etterspurte nye boligområder. I Skadbergparken bor du sentralt i forhold til hele regionen, inkludert de fantastiske strendene hvor du kan gå tur året rundt og nyte magisk natur.

Her kommer det totalt 15 leiligheter fordelt på fire etasjer.

I Skadbergparken B1 kommer 15 leiligheter, fra ca. 62 – 94 m². Alle får herlige uteplasser med meget gode solforhold. Leilighetene har store vinduer mot sør som gir optimale lys- og solforhold. Utvendig får prosjektet en stor, grønn og frodig park til rekreasjon for beboere. Beplantningen vil skape en variasjon gjennom årstidene med sine ulike blomstringstider og farger.

Om prosjektet

Utvendig blir Skadbergparken B1 et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Men kanskje enda viktigere er din nye leilighet. Her har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse.

Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer vannbåren gulvvarme på bad, vaskerom, wc, stue, kjøkken og entré.

Det blir flott kjøkkeninnredning fra Norema, fire ulike fronter å velge mellom. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens (platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap).

Baderommene leveres med fliser fra Modena. Flisene på gulvet måler 33 x 33 cm og leveres i fargen Marazzi Iside grigio. I dusjen er det samme typer fliser med 10 x 10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20 x 50 cm i hvit blank utførelse. På gangen blir det fliser i størrelse 30 x 60 i type Marazzi Iside Nero.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs Tarkett Robust Cream White parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Det finnes også flere muligheter enn det som er nevnt her. Du vil i tilvalgsprosessen kunne bestille ytterligere farger og materialvalg mot vederlag. Vi velger likevel å tro at våre standarder dekker de fleste sitt ønske og behov.

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    small filter icon Filter