Nøtteskjellbakken

Hommersåk

Sted

 

Nøtteskjellbakken – enebolig nær Riska ungdomsskole

Kort om boligen:

Fjogstad-Hus bygger nå tre innholdsrike eneboliger sentralt på Hommersåk, hvor 2 er solgt. Boligene er perfekte for den aktive familie som vil leve i naturskjønne omgivelser, men på samme tid ha kort vei til svømmehall, idrettshall, skole og barnehage. Fra Hommersåkvågen, knappe kilometeren unna, er det effektive hurtigbåtforbindelser til Stavanger. Det er også gode bussforbindelser til Sandnes sentrum og Stavanger. Dessuten er det kort vei til badeplasser som Breivik og Riskastranden, og turen ned til vågen er gjort i en fei.

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig område, med solrik tomt i et lett skrånet terreng ned mot grusbanen ved Riska ungdomsskole. Boligene er smart tilpasset den skrånede tomten med inngang på første plan, og med direkte hagetilgang på andre plan.

1. etasje har fire soverom, vaskerom og bad. Andre etasje rommer herlig kjøkken, med stor spiseplass og stue med to sittegrupper, bad og soverom. Parkering i carport.

Beliggenhet:

Hommersåk har sitt navn etter garden Hommersand, og er sentrumsområdet i Riska bydel. Tettstedet har drøye 6000 innbyggere og ligger i enden av Riskafjorden. Hommersåk sies å være like gammelt som den første kirken på stedet, Riska gamle kirke, som ble reist i 1877. Fra dette året begynte bygda for alvor å utvikle seg til et tettsted, og industrireisningen skjøt fart. Stedet har hatt kornmøller, fabrikker og sementblanderi. I dag er det stort sett handelsnæring som drives på Hommersåk. Hommersåk kan by på flotte turområder for familier med vogn, eller toppturer for de som ønsker det. Bygda har også svømmehall med 25 meters basseng, stupetårn og vannsklie.

Gatenavnet Nøtteskjellbakken gir assosiasjoner til hav og sjø. Nøtteskjellet er nemlig et skjell i muslingfamilien, som lever i sand og mudder og kan plukkes ved strandkanten til Hommersåk. Men samtidig gir navnet også koblinger til skog og sti, til nøtter og ekorn – og det er jo på samme tid treffende for de tre boligene som Fjogstad-Hus nå skal bygge svært sentralt på Hommersåk.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt. Les mer på:

http://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=52024505&q=N%C3%B8tteskjellbakken

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss

small filter icon Filter