Nordvikveien 10

Roaldsøy

Sted

242.6m2

BRA

6 – 7

Soverom

 

Eksklusiv enebolig – allerede solgt!

I Nordvikveien 10 på Roaldsøy skal vi bygge en eksklusiv og innholdsrik enebolig med helt unik beliggenhet på meget attraktiv sjøtomt, med sin egen private brygge og naust.

Sjøline og eget naust

Roaldsøy er en meget hyggelig landfast øy. Det er korte avstander til alt du behøver og Stavanger sentrum ligger en kjapp sykkel- eller biltur unna. Øylivet er en drøm for mange. Nå kan du realisere denne drømmen. Bilene parkert i garasjen og båten trygt fortøyd like ved. Utsikt, solnedgang, venner på besøk og reker på bryggekanten. Nordvikveien byr på så mye mer enn følelsen av en splitter ny enebolig. Villaen er like mye en livsstil og et valg om å være nærmere sjøen. Den gode følelsen av å få naturen litt nærmere. Det å bo i landlige omgivelser, men allikevel med byen en kjapp sykkel-, bil- eller båttur unna.

Stor bolig og egen hybelleilighet

Det er noe eget med en helt ny bolig. Du er med og setter ditt preg på boligen, og tilpasser huset med den standarden du ønsker. Det er ikke mye som slår følelsen av å flytte inn i et hjem ingen har bodd i tidligere. Villaen fremstår som meget attraktiv og planløsningen er godt gjennomtenkt og løst. Her er store vinduer som slipper inn mye lys, og ikke minst utsikt. Det er balkonger, terrasser og lune uteplasser som tar uteområdene inn i boligen på en flott måte. Det er også egen hybelleilighet i underetasjen, samt opplegg for treningsrom eller medierom. Og prikken over i’en er din egen, private brygge med naust. Her er det bare å sette i gang med å nyte dagene, ute som inne. Velkommen hjem.

Boligen som henvender seg til sjøen

Arkitekten har tegnet en bolig som har oppholdsrom vendt mot sjøen. Store vindusflater slipper inn mye lys og utsikt. Lune uterom er planlagt for å gi mulighet til å forlenge utesesongen og gir en større nærhet til sjøen. Det er valgt varige og tidløse materialer i planleggingen av Nordvikveien 10. På grunn av beliggenheten er det viktig med noe som tåler vær, vind og sjøsprøyt. Det er utstrakt bruk av betong, royalimpregnert kledning og vinduer med aluminiumsbeslag.

Utsikten treffer deg rett i magen

Med store vindusflater får du god kontakt med naturen og sjøen utenfor. Det er også utgang til balkong fra stuen i toppetasjen. Herfra kan du nyte dagene mens du tar inn de nye omgivelsene dine i fulle drag. Mye av livet skal leves innenfor husets fire vegger. Det skal være så behagelig som mulig. Det har vi tatt konsekvensene av og laget en bolig som er innbydende og trivelig. Vi har valgt 1-stavs eikeparkett, vinduer med gråmalte karmer, malte vegger i farger etter dine ønsker og et flott og innholdsrikt kjøkken fra kvalitetsleverandøren Norema. Men vi har også gitt deg muligheten til å være med å bestemme. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser boligen slik at den blir akkurat slik du drømmer om.

Kjøkkenet

Kjøkkenet er på mange måter hjertet i huset. Her samles familie og venner rundt bordet til frokost, festmiddager og andre feiringer. Vi har valgt et meget innholdsrikt kjøkken i tidløst design. Norema har mange års erfaring og veileder deg slik at du får den optimale løsningen. Her skal du lage de lekreste retter mens du nyter sjøutsikten i stuen. Standard leveranse er Norema Parallell hvit grep, men her har du mulighet for endringer og tilvalg. Er du tidlig inne i prosjektet har du mulighet til å velge blant 20 forskjellige kjøkkenfronter. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens, platetopp med induksjon, kom-fyr, oppvaskmaskin og kombiskap.

Du føler deg velkommen

Roaldsøy er en koselig øy med bruforbindelse til Hundvåg. Øya har egen skole, barnehage og mange, hyggelig nye naboer. Nordvikveien 10 har beliggenhet på Roaldsøy, som er en del av Hundvåg bydel. Det er korte avstander til det aller meste. Skolen ligger like ved boligen og barnehagen er en kort spasertur unna. Det er ingen butikker på øya, men det tar ikke mange minuttene før du er i Galeivågen på Hundvåg. Her finner du blant annet Hundvågsenteret med Helgø Meny, klesbutikker, apotek, frisør, kafeer og restauranter og mye annet kjekt. I tillegg er det legesenter og en rekke andre servicetilbud her i sentrum av Hundvåg. Veiforbindelsen Ryfast åpnes høsten 2019. Da korter du ned tiden det tar å kjøre til E39 med opp mot 15 minutter. I Nordvikveien 10 bor du på landet, nesten midt i byen.

Det skjer i Stavanger

Du er aldri langt fra begivenhetene i Nordvikveien. Byen er ikke mange minuttene unna enten på sykkel, båt, buss eller bil. Det skjer mye i Stavanger. Yrende folkeliv hele året, kjekke butikker, norges beste restauranter – to med Michelin-stjerne, innbydende kafeer, fargegater og ikke minst en rikholdig og variert kulturscene. Her koser du deg på teater eller med en inspirerende konsert i Bjergsted. Her tar du båten fra din egen brygge og inn vågen for å nyte livet en lun sommerdag. Kjøper noen ferske reker og setter kursen ut mot Litle Teistholmen, legger til bryggen der og nyter livet. Livet i Nordvikveien 10 blir nesten som å bo på hytten året rundt. Behagelig og deilig.

Megler ansvarlig

Thomas Fanebust

932 64 837
thomas.fanebust@em1sr.no
915 02 070

Snakk med oss

small filter icon Filter