Litlabergarmen B05 - Fjogstad Hus

Litlabergarmen B05

Sola

Sted

159m2

BRA

4-5

Soverom

Fra kr. 5 215 000

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

29

solgt

   


31

solgt

   


33

BRA: 159 m 2
Soverom: 4-5

Pris

NOK 5 215 000

35

solgt

   


Praktisk familiebolig med attraktiv beliggenhet – kun en igjen!

Med boligene i delfelt B5 er hele Skadbergtunet ferdig utbygget. Boligene har vært veldig populære og beliggenheten er svært attraktiv. Nærområdet er selvfølgelig én ting, men viktigst av alt er den nye boligen din. Planløsninger som gjør hverdagen litt enklere. Løsninger som er både praktiske og ikke minst spennende. Store vindusflater, arkitektoniske detaljer og plass. Godt med plass. For hele familien.

Når du flytter inn i Litlabergarmen flytter du inn til et godt nabolag. Du oppdager fort hvor deilig det er med barnehager og skole bokstavlig talt noen steinkast unna. Ikke noe mer stress. Og med barna trygt levert i barnehage eller på vei til skolen, kaster du deg på sykkelen og setter kurs mot Forus. Få minutter, gjennom grusstier eller på sykkelstien og du er fremme. Det er flere som har oppdaget fordelene ved å bo her. Dette er aller siste sjanse på feltet, så det kan være smart å ta en prat med megler. Jo før jo bedre.

Effektive og romslige boliger

Familieboligene har innholdsrike planløsninger, stor innbydende stue og ikke minst en form som skiller boligene ut fra mengden. Spennende arkitektur, fasader som brytes av store vindusflater gir et bomiljø som er trivelig og lyst. Boligene er tilpasset familier i alle livets faser. Nyt følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig. Selvfølgelig må du svinge malerkosten en gang i ny og ne. Gresset i hagen din må også klippes, enten av deg, eller plenklipperroboten. Allikevel er behovet for vedlikehold på disse rekkehusene betydelig mindre enn på en eldre enebolig. Tiden du sparer på vedlikeholdsarbeid nyter du sammen med familie og venner i ditt nye hjem.

Planløsning

Boligene er på 159 meget praktiske og fleksible kvadratmeter. Fire soverom, med mulighet for fem. To bad, ett i hver etasje, Stor stue på over 50 kvm med åpen kjøkkenløsning, samt utgang til balkong fra stuen. Hagestue med utgang til utearealet. Parkering i carport med sportsbod på rundt 5 kvm.

Oppstillingsplass for bil også foran carport. På Skadbergtunet B5 får du med andre ord en bolig som passer aktive familier i en effektiv hverdag.

Området

Visste du at Skadberg på Sola bare er åtte minutter fra Forus – på sykkelsetet? Faktisk så er det aller meste like i nærheten av boligene på Skadbergtunet. Sola sentrum noen få pedaltråkk unna, Sandnes og Stavanger en kjapp biltur. Du har med andre ord kort vei til alt du trenger enten det er dagligvarer, en rekke arbeidsplasser, barnehager, idrettsanlegg og ikke minst barneskole. Den ligger like ved og gir små bein en trygg og god skolevei. Men nesten like behagelig og trygt som kort skolevei er turen til Forus hvis du arbeider der. En kjapp sykkeltur
og du er på plass. Uten kø og mas. Det er enkelt å bo midt i smørøyet!

Det meste i gangavstand

Like i nærheten av boligfeltet finner du et godt utvalg av dagligvarehandler og butikker. Nærmest ligger Bunnpis Skadberg, i 9 minutters gangavstand eller en 2 minutters kjøretur om du vil. Tar man turen inn til Sola sentrum, vil man også finne et godt utvalg av butikker, blandt dem Kiwi, Rema 1000 og Coop Mega. Vinmonopolet og utvalgte restauranter som Sola Pizza og Kebab, Sola Mæf og Snadderbua er også noe av det man kan finne i Sola sentrum.

Megler ansvarlig
Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss


    small filter icon Filter