Kløverhagen, Sandnes: Nye eneboliger fra Fjogstad Hus i på Hommersåk.

Kløverhagen

Hommersåk

Sted

150m2

BRA

4 – 5

Soverom

Fra 4 040 000

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

B1.1

solgt

   


B1.2

BRA: 150 m 2
Soverom: 4-5

Pris

NOK 4 040 000

B1.3

BRA: 150 m 2
Soverom: 4-5

Pris

NOK 4 040 000

B1.4

solgt

   


B1.5

solgt

   


B1.6

solgt

   


B1.7

solgt

   


B2.1

solgt

   


B2.2

solgt

   


B3.1

solgt

   


Kun to familieboliger igjen for salg! 

Er du glad i naturen, er du glad i Hommersåk. Her er det aldri langt mellom de gode opplevelsene. et paradis for deg som liker turer i skog, mark, langs sjøkanten, til fjelltopper, på knauser og deilig, flott natur. I Kløverhagen på Hommersåk skal vi bygge 10 innholdsrike eneboliger med behagelig kort avstand til det meste: Skoler, barnehager, lekeplasser, butikker og et levende sentrum i Hommersåk.

Meget fleksible eneboliger

Det er vanskelig å planlegge fremtiden.. Ett barn? To barn? Eller flere? Hvilke behov vil du ha når barna er små og hva trenger du når de er ungdommer? Boligene i Kløverhagen er fleksible. Her kan du bo i hele livsløpet og med enkle endringer i boligen din ha et hus som til enhver tid er tilpasset de behov du skulle ha. Vi har valgt en gjennomgående god standard i leveransen, men samtidig har du muligheter å både påvirke boligen og ikke minst endre den om du er tidlig inne i prosessen.

– Les om to som har gjort et boligkupp på Hommersåk!

Mange ulike løsninger

Selv om det i utgangspunktet finnes fire ulike eneboliger i Kløverhagen, er utvalget større. Husene er tegnet og planlagt på en slik måte at alle har stor fleksibilitet i innredningen av boligen. Her kan du velge mellom ett, to eller tre soverom i andre etasje. Høy himling eller hems. Stue og kontor. Bibliotek eller soverom i første etasje og mange andre kombinasjoner. Alt i alt har du faktisk 16 ulike kombinasjoner å velge mellom. Ta kontakt med megler i dag for å høre om hvilke muligheter du har.

Hyggelige omgivelser, hyggelige mennesker!

Også hagene og uteplassene med på å gi deg noe ekstra. Sparke fotball med de minste på plenen. Spille krokket. Invitere venner, naboer og familie til hagefest. Dyrke dine egne krydderurter. Her har du muligheten og plassen til det.

Herlige Hommersåk

Det er noe eget med steder som Hommersåk. Enten du er oppvokst der eller er innflytter som har blitt godt kjent med plassen, så vil du nødig flytte derfra. Og det er i grunnen lett å forstå, for Hommersåk har alt som trengs for at hele familien skal trives! På Bryggen Senter får du alltid et smil og god hjelp. Her finner du Rema 1000, BryggeBaker’n, Tango frisør og parfymeri, Nille, Bryggen Boutique dame & herreklær, Hommersåk Wok & Sushibar, Lille Phu Yen Asiatisk Dagligvare og Vitus Apotek. Det er lett å trives når du har en behagelig hverdag med korte avstander til det meste. Du får med andre ord alt du trenger, og litt til, i spaseravstand fra boligene.

Fantastisk natur, og mye mer sentralt enn mange tror!

Hommersåk – Stavanger på 18 minutter

Du bor nær byen når du bor på Hommersåk. Eller byene. Det er ikke mer enn rundt 20 minutter med båt til Stavanger sentrum. Det tar heller ikke mer enn 20 minutter med buss til Sandnes. Begge måter en behagelig start på dagen eller en god avslutning på arbeidsdagen. Kollektivtilbudet er med andre ord veldig bra samtidig som du allerede har det du trenger en kort spasertur unna. Det er enkelt å bo på Hommersåk og det er enkelt å dagpendle til Stavanger eller Sandnes.

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    small filter icon Filter